- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Durmayan çocuk ne yapıyor anlatayım.Arabada uyumuyorken kaza yaptiginizda da ölüyorsunuz, biliyorsunuz degil mi?
Sizin kemerinizin takili oldugunu ve cocugun kucaginizda oldugunu varsaysak bile carpma aninda itme kuvvetiyle cocugun agirligi yavru bir fil agirligina ulaşıyor ve eger herkul degilseniz o anda cocugun savrulmasini engellemeniz bilimsel olarak mumkun degil.
Lutfen bugune kadar bir sey olmadi demeyin, insanlara zaten bir gune kadar birsey olmuyor ama o gun geldiginde hayatlarini kaybediyorlar.
Trafik kazasinda ihmal nedeniyle yakinini kaybetmis biri olarak bu tarz ihmallere tahammul edemiyorum,
Cocuk durmuyor bir bahane degil, durmayip napiyor? Cok cok, katila katila aglar, bu da ölmesinden iyidir. Durmayip da kemeri acip kendini yola atacak degil ya.
Boğulana kadar ağlıyor.
Bir seferinde düğüne gidiyorum, eşimi iş yerinden ben alacaktım ve oğlumu babaannesine bırakacaktım.
Üzerimde tuvalet, mücevherler var ve akşam trafiğindeyim!
Normalde 20 dklık yolda 4 5 kere durur, çocuğumu kucağıma alır, biraz hava aldırır yeniden bindiririm o derece durmaz ama bı sefer yolda durma şansım yok taciz ve gasp korkusuyla.
Oğlum ağlamaktan kustu, kusmuğu burnunu tıkadı nefes alamıyordu.
Ben ne yaptım, hemen elime ilk geçirdiğim şeyle ağzını burnunu sildim, su içirdim ve aynen böğüre böğüre yola devam.
Yani burada kimse durmuyor oturmuyor diye ahlam kesmesin, saçlarımı yolarak sürüyorum ben o arabayı çocuğum çatlarken ve hala diyorum ki oto koltuksuz hiçbir şekilde araca binemez!