• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oto koltuğu tavsiye

cigdemoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
69
9
86
kızlar kafayı yiyicem bak bak bi karar veremedim hangi marka alacağıma
.Fiyatları arasında da çok farklar var ,9-36 isofix li ne tavsiye edersiniz.

kızlar kafayı yiyicem bak bak bi karar veremedim hangi marka alacağıma
.Fiyatları arasında da çok farklar var ,9-36 isofix li ne tavsiye edersiniz.
Maxi cosi tobi kullanıyorum son derece rahat uzun yolculuklarda (kızım çok hareketli olmasına rağmen) sıkılmıyor. Yüksek olduğu için dışarıyı izleyebiliyor

9-36 kg koltukların uzun vadeli kullanımlarının başarılı olduğunu düşünmüyorum,en iyisi kilosuna göre adım adım almak,zaten koltukların Allah korusun olası bir kazadan koruyucu olacak olan malzemelerinin ömrü üretim tarihinden itibaren 6 yıl,onun dışında kafa korumasına dikkat edin alırken ve çocuğu mutlakq oturtun

9-36 kg koltukların uzun vadeli kullanımlarının başarılı olduğunu düşünmüyorum,en iyisi kilosuna göre adım adım almak,zaten koltukların Allah korusun olası bir kazadan koruyucu olacak olan malzemelerinin ömrü üretim tarihinden itibaren 6 yıl,onun dışında kafa korumasına dikkat edin alırken ve çocuğu mutlakq oturtun

oğlum 17 aylık 13 kilo, o zaman 9-25 daha mı iyi olur

9-18 almalısınız zaten 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanırsınız. Kaliteli markalarda 9-36 yoktur zaten. Daha önce oto koltuğuna hiç bindirmediyseniz alışamayabilir. Bence rahat bir koltuk alın ki bebeğiniz zorlanmasın

Önce 9-18 kg ile başlayın,sonra da 15-36 kg alırsınız,besafe,römer,maxi cosi,cybex gibi markalar iyidir ama siz yine de alacağınız modelin adac çarpışma testlerinden güvenlikle geçebilmiş mi bakarsınız,biz besafe in ters olan koltuğunu kullanıyoruz,her frende çocuk sadece sırtına yaslanıyor,her gören ay çocuk sıkılmaz mı midesi bulanmaz mı deyip durdu ama 10 aylıktan beri kullanıyoruz çok memnunuz (şuanda 31 aylık) hatta kendi çıkıp oturuyor,ters bakan koltuklar biraz pahalı ama ben daha güvenli olduklarına inanıyorum tabi biraz bütçe meselesi bu koltuk işi,ne kadar sık yolculuk yaptığınızla da alakalı

Merhaba, bende tam bu konuyu araştırıyım diyip girdim foruma... Bİz römer trifix ve besafe in baya iri bir koltuğu vardı(1750tl civarı şuan) hem izofix,hem kemer destekli hemde altında bazası vardı sopa şeklinde bir desteğide vardı baya teferruatlı bu ikisine baktık.. joker bu anlattığım besafe i tavsiye etti ikisi arasında kalınca ama çok hantal geldi bize ve kararsız kaldık...Yanlız ters kullanabileceğimiz römerin 0-18kg bir modeli vardı doğuödan itibaren olan diğerleri hep düz kullanımdı sizin söylediğiniz besafe modelinin ismi nedir?

Önce 9-18 kg ile başlayın,sonra da 15-36 kg alırsınız,besafe,römer,maxi cosi,cybex gibi markalar iyidir ama siz yine de alacağınız modelin adac çarpışma testlerinden güvenlikle geçebilmiş mi bakarsınız,biz besafe in ters olan koltuğunu kullanıyoruz,her frende çocuk sadece sırtına yaslanıyor,her gören ay çocuk sıkılmaz mı midesi bulanmaz mı deyip durdu ama 10 aylıktan beri kullanıyoruz çok memnunuz (şuanda 31 aylık) hatta kendi çıkıp oturuyor,ters bakan koltuklar biraz pahalı ama ben daha güvenli olduklarına inanıyorum tabi biraz bütçe meselesi bu koltuk işi,ne kadar sık yolculuk yaptığınızla da alakalı

alıntı yapmayı unutmuşum

Merhaba, bende tam bu konuyu araştırıyım diyip girdim foruma... Bİz römer trifix ve besafe in baya iri bir koltuğu vardı(1750tl civarı şuan) hem izofix,hem kemer destekli hemde altında bazası vardı sopa şeklinde bir desteğide vardı baya teferruatlı bu ikisine baktık.. joker bu anlattığım besafe i tavsiye etti ikisi arasında kalınca ama çok hantal geldi bize ve kararsız kaldık...Yanlız ters kullanabileceğimiz römerin 0-18kg bir modeli vardı doğuödan itibaren olan diğerleri hep düz kullanımdı sizin söylediğiniz besafe modelinin ismi nedir?
İzi combi x3 gibi bir ismi vardı,zaten türkiyede besafe in ters olan tek koltuk modeli var,0-18 diyorlar ama bwnce yenidoğan ona konmaz ya,cybex in de ters koltuğu var ben bulsaydım ona da bakacaktım biz aldık cybex türkiyede o modelini de satmaya başladı,o koltuğun da şöyle bir avantajı var isterseniz yine isofix kullanarak düz bağlayabiliyorsunuz önüne yastıkçık takılıyor ani frenlerde o yastıkçık başını koruyor emnyet kemeri diye birşey yok,bi de çocuğu yerleştirmwk kolay olsun diye koltuk yan dönebiliyor cybex sirona idi galiba

Biz de bayramdan önce aldık koltuğumuzu çok baktım araştırdım Pahalı da Olmasın aman ne olsun derken Be safe aldık e-bebekten biraz Pahalı geliyor ama en azından için rahat ediyor Çarpışma testlerinden başarılı sonuç almış isofixli Güvenli bi koltuk bayramda şehirler arası da yolculuk yaptık. kızım 7,5 aylık çok rahat etti biz pusete tutamıyorduk hep anne istiyordu ama koltukta bi güzel uyudu dışarıyı seyretmek hoşuna gitti biz de Be safe tavsiye edebiliriz

bilgileriniz için çok teşekkürler.
Arabamızı satışa koydum, onu satabilirsem üzerine biraz ekleyip bahsettiğiniz gibi iyi birşey alabilicem sanırım

Back