canım şimdiden üzülme bebişin ne kadarlık ismini söyleyınce bakıyomu mesela göz teması varmı senle oyun oynarmı gülermi içine cokmu kapalı cokmu tv izliyo benım oglusumdanda cok korktuk bız ama uyaran eksıklıgı cıktı şükür şimdi daha ıyı devamlı ılgı tv yı kapatınhttp://www.kadinlarkulubu.com/davranis-bozukluklari/369661-otizm.html daha detaylı bılgı burda var canım inş. korktugunuz gıbı bısey yoktur
çocuğunda ne gibi birşey gördüde git doktora dedi anlamadım.dönen şeyler bu tip çocukların dikkatini çekermiş.sallanırmış.mesala arabayı değil tekerleklerini görürmüş.çamaşır makinesini izlermiş.sizin çocukta bü tür şeyler varmı.televizyon izlememeliymiş bu çocuklar.benim bildiklerim bunlar.inşallah yoktur.en kısa zamnada randevuda alırsınız inşallah.
otizm,org a bir bak istersen canım doktora gidin ama sakin ol korkma demiyorum deli gibisindir şuan çocuğunun her ne şekilde olursa olsun ne yapabilirimi araştır canım. Oğluna Allahım uzun sağlıklı ömür versin. İnşallah güzel haberlerini okuruz bir an önce. 121 i ara oradan al randevuyu.
dönmesı ve kafa sallamasından dolayı dedı canım
annesı bu evdede yapıyomu dedı evet dedım takıntıları varmı pekı dedı
evet dedım
arabaları buyukten kucuge dogru dızıcek ılla
arabadan ınınce mutlaka yere oturur
diger cocuklarla iletişim zayıf bıraz
parkka götürdügumde kumdan baska bıseyle oynamaz asla
ınsallah bısey cıkmaz
allah sana sabır versin.komşunun çocuğuda otistikmiş 4-5 yaşındayken sünnet ettirecekleri zaman ortaya çıkmış.çocuk sünnet ettirileceği zaman çok yepki vermiş,ateşi yükselmiş havale geçirmiş.öylece ortaya çıkmış.ailesi hiç anlamamış.çünkü dış görünüşünde ve hareketlerinde hiç problem yokmuş.çocuk şimdi kreşe gidiyor.algılaması zayıfmış.çocuğuna tek tek hayvanları ,bitkileri, eşyaları büyük resimli kitaplar alarak eğitiyor.bir an evvel sıra alırsınız ve güzel haberlerinizi alırız.
umarım bişey çıkmaz ,ama lütfen ihmal etmeyin doktora dışardan götürün yada ankara daha gelişmiş bu konuda teşhis açısından.
çapanın ücretli muyanesine gidecekseniz size (behiye alyanak)çapada çocuk pskiyatri doktorunu öneririm telefonla randevu almak çok zor eviniz çapaya yakınsa hasteneye gidip sekreterinden randevu alabilirsiniz
cok tşk ederim eşim gelsin hemen soyluyecem
canım oncelıkle gecmiş olsun capadan ancak gece12 den sonra alınıyor randevu gıdınce bjzede haber ver
sasırdım bak sımdı ben hep oyle alıyorum hatta 1 hafta once esımın kardesıne aldımcanım bı haftadır gece 12 den sonra yapısıyoruz telefona yarım saat sonra sistem kapanmıstır dıyo:26:
sasırdım bak sımdı ben hep oyle alıyorum hatta 1 hafta once esımın kardesıne aldım
oğlunun harketlerinden bahsetsene bıraz benımde ali oglumun adı 20 aylık
ufak takıntıları var mekanık seyleri sever donmeyı kosmayı sevr sen yaznca bende suphelendıım konusması algısı super tv ızletmem capada burak tattlı ya goturdum 10 aylikti o zaman testleri normal cikti ama gtrmemın nedeni hamileyken beyin ventrikumali vardı beyninde
insallah bişey yoktur kuzularımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?