- 7 Ağustos 2017
- 9.911
- 35.709
- 28
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bizimki anaokuluna yeni basladi.ozel eğitime 1 bucuk ay oldu sanirim gidiyor.duruma göre bakarim artık olmazsa yollamicam napim zaten cocuk hastayken gondermek olmazCok gecmis olsun aman birak toparlansin oyle gondrr yoksa dahada ilerler Allah korusun.sizin ana okulmuydi? Valls nasil olayim oğlana cnim vok sıkılıyor sabaj kalkar kalkmaz masrafayi eline alip bikac bisey icine koyup dondur babam dondur cok cnim sıkılıyor bu duruma gercekten algisi cok cok iyi ams bu dondurmd takinti hic hosuma gitmiyir.. guya esim cocugu psikiyatriye goturmus belliki psikiyatriste esim kimi vurdim duymaz. Brndd onumuzdeki ay kizi babaya birakip oglumu kendim goturup rapor cikartip egitimd baslaticagim yoksa evde cozulecek gibi degil.aman dikkat et hamilr falsn kalma oglun düzelmeden
Bahsettigin seyi kurumdaki cocugu hatirlatti bana annesi hep anlatir koltuk koselerine ozellikle surekli bisiler yigar toplarmis.insallah basit bisiydir canim sen goturde bakalim nolcak farkli doktora git ama bukez..
Hamile kalmayi zaten düşünmüyorum benim çocuğum yeter bana allah olani bagislasin o iyi olsunda baska bisi istemem