- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Sadece konuşma gerili denildi bunun tanısını kotanda çocuk gelişimci.yazin gitmiştik psikiyatri +çocuk gelişim bölümüne kelime haznesini not aldı şubatta tekrar gelmemizi söyledi egerki kelime haznesi çoğalırsa eğitime grek yok yoksa eğitim şart tabi eğer ilgi gösterilmez ise bu süreçte uyaran eksikliğinde gidebilir dendi bize. Şuan 40gunluk bebeğim var ve malesefki oğlumu tamamen salmış durumdayım ve gerilemiş durumda aşırı üzgünüm yetemedigim içinBiz raporu cikardik.o konuya çok takilmayin bence.onuda arastirdim gelisme olursa zaten önüne cikmaz o rapor
Gucunuz yetiyorsa ki cok pahali biliyorum cikarmayin.yetmiyorsa mecburen cikaracaksiniz
Simdi size sadece konusma geriligimi dediler otizmden supeliniyoruz vs demedilermi.kurumda bir arkadasim var oglu icin otizm demisler ama yaşi kucuk oldugu icin simdilik tani koymamislar
Büyük ihtimalle eğitim verilecek ama bebekle nasıl gidicem, nasıl ilgileneceğim? Yılmış durumdayım. Bize göre siz şanslısınız en azından oğlunla istediğin gibi ilgilenebilirsin.