- 23 Nisan 2021
- 2
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #13.921
Hastaneye götürdünüz mü acaba? Benim kızım 4 yaşında çok hareketli kreşe oyun saatlerine gidiyorduk ama durmuyor diğer çocuklarla ilgilenemiyoruz diye söylendiler bırakmak zorunda kaldık böyle 3 kez kreş deneyimimiz oldu son 1 aydır dil konuşma eğitimi için rehabilitasyon merkezine gidiyoruz terapisti ve bireysel ders aldığı psikoloğu otizm olduğunu sanmıyorum göz teması var dışa açık çocuk çok çabuk dikkati dağılıyor dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabilir dedi tabi alanında uzman olanların detaylı görmesi daha iyi olur dediler bakırköy sadi konukta denver testi yapıldı doktorumuz atipik otizm tanısından şüphelendi 22 haziranda heyete gircezInşallah terapisti otizim değil diyor gelişim geriliği diyor çok hareketli diye kres hergun soyleniyor bize gunde 2.5 saat gidecek artik yani takviye ilac vermiyoruz belki biraz durur bayramdan sonra gidecez Allah yardim etsin bize su iftar vakti Allah niyetlerimizi kabul etsin
Hastaneye götürdünüz mü acaba? Benim kızım 4 yaşında çok hareketli kreşe oyun saatlerine gidiyorduk ama durmuyor diğer çocuklarla ilgilenemiyoruz diye söylendiler bırakmak zorunda kaldık böyle 3 kez kreş deneyimimiz oldu son 1 aydır dil konuşma eğitimi için rehabilitasyon merkezine gidiyoruz terapisti ve bireysel ders aldığı psikoloğu otizm olduğunu sanmıyorum göz teması var dışa açık çocuk çok çabuk dikkati dağılıyor dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabilir dedi tabi alanında uzman olanların detaylı görmesi daha iyi olur dediler bakırköy sadi konukta denver testi yapıldı doktorumuz atipik otizm tanısından şüphelendi 22
Arkadaşın oğlu var eğitime daha ecDoktora gittim ücretli gidiyoruz eğitime zaten tanısı artık önemli değil bu dikkat dağınıklığı ve hareketliliği için bi ilaç isticem çünkü böyle asamiyiyoruz geri kalıyor herşeyden
Hastaneye götürdünüz mü acaba? Benim kızım 4 yaşında çok hareketli kreşe oyun saatlerine gidiyorduk ama durmuyor diğer çocuklarla ilgilenemiyoruz diye söylendiler bırakmak zorunda kaldık böyle 3 kez kreş deneyimimiz oldu son 1 aydır dil konuşma eğitimi için rehabilitasyon merkezine gidiyoruz terapisti ve bireysel ders aldığı psikoloğu otizm olduğunu sanmıyorum göz teması var dışa açık çocuk çok çabuk dikkati dağılıyor dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabilir dedi tabi alanında uzman olanların detaylı görmesi daha iyi olur dediler bakırköy sadi konukta denver testi yapıldı doktorumuz atipik otizm tanısından şüphelendi 22 haziranda heyete girce
Özel eğitim görüyor baya zamandır ama dürtüsel koşmaları var yani ilaçlı bi tedavi denemek istiyorum artık okul öncesi eğitime uyum yok okul cağı geldi vakitten kaybediyoruzArkadaşın oğlu var eğitime daha ec
Özelden bana ulasin birbirimize yardimci olalim bir yol arkadasi lazim bana bende cok sey ogrenim sizde benim gibi yenisiniz keeinlikle gosterin once bir insan kabul edemiyor bende farkettim insan konduramiyorBen oğlumdan şüpheleniyorum. Tum belirtiler var
3 ay sonra 4 yasinda olacakYavrunuz ne kadarlik
Öncelikle simdi hala kabullenmeme evresindesiniz burada anneye baya buyuk rol düsüyor bir doktora sadece gosterseniz testi bekleyeceksiniz o evrede cocugunuzu izlersiniz aslinda ilk net belirti stratobik el hareketleri devamli tekrarlayici kelimelerin olmasi bu bile yeterli aslinda otizm olduguna siz once kendinizi psikolojikmen iyi etmeye bakin sizin nefes almaniz cocuga nefes olacaktir oncelikle cocugunuzu iyice izlemeniz lazim ozelden bana belirtilerini gonddrin cocugumdan eminim otizm olduguna bizde test yapmak icin beklemedeyz neler var konusalmMerhaba arkadaşlar. Oğlumun henüz tanısı konmadi ama anneler tanıyi koyunca doğru çıkıyor biliyorsunuz. Sürecin başındayım desteğinize ihtiyacım var. Ne yapmalı
Neden nöroloji ? Cocugunuzda gelisim bozuklugumuArkadaşlar merhaba. Bana İstanbul’da bir nörolog önerdiler ismi Prof dok Burak tatlı tanıyanınız var mı ? Yada Ankara’da iyi bir nörolog var mı?
Kafasini sag sol salliyormu bazi baziHastaneye götürdünüz mü acaba? Benim kızım 4 yaşında çok hareketli kreşe oyun saatlerine gidiyorduk ama durmuyor diğer çocuklarla ilgilenemiyoruz diye söylendiler bırakmak zorunda kaldık böyle 3 kez kreş deneyimimiz oldu son 1 aydır dil konuşma eğitimi için rehabilitasyon merkezine gidiyoruz terapisti ve bireysel ders aldığı psikoloğu otizm olduğunu sanmıyorum göz teması var dışa açık çocuk çok çabuk dikkati dağılıyor dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olabilir dedi tabi alanında uzman olanların detaylı görmesi daha iyi olur dediler bakırköy sadi konukta denver testi yapıldı doktorumuz atipik otizm tanısından şüphelendi 22 haziranda heyete gircez
Dikkat daginikligina terapi lazim zaten ilk baslangic goz kontagi kurmaya calismalri doktorlar goz kontagu asamasini gecmeden hicbir ögrenim goremez bunun uzerine israrla durmalari lazim hiperaktivideyede ilac var cozumu varDoktora gittim ücretli gidiyoruz eğitime zaten tanısı artık önemli değil bu dikkat dağınıklığı ve hareketliliği için bi ilaç isticem çünkü böyle asamiyiyoruz geri kalıyor herşeyden
Turkiyedeyseniz ucretli ama yurtdisi devlet destekliDoktora gittim ücretli gidiyoruz eğitime zaten tanısı artık önemli değil bu dikkat dağınıklığı ve hareketliliği için bi ilaç isticem çünkü böyle asamiyiyoruz geri kalıyor herşeyden
Otizm kendi icinde o kadar cok cesitliki bunlar cift hastaliklida olabiliyor hem sendromlu hem psikoz ve ya epilepsi atipik bun cercevede en hafifi eger belirtileri coksa ve siddetliyse atipik degildirŞimdi hep atipik otizm var konuşamayanlar atipik diolar
Otizm kendi icinde o kadar cok cesitliki bunlar cift hastaliklida olabiliyor hem sendromlu hem psikoz ve ya epilepsi atipik bun cercevede en hafifi eger belirtileri coksa ve siddetliyse atipik degilŞimdi hep atipik otizm var konuşamayanlar atipik diolar
Arkadaşın oğlu var eğitime daha ecDoktora gittim ücretli gidiyoruz eğitime zaten tanısı artık önemli değil bu dikkat dağınıklığı ve hareketliliği için bi ilaç isticem çünkü böyle asamiyiyoruz geri kalıyor herşeyden
Turkiyedeyseniz ucretli ama yurtdisi devlet destek
Cocugunuzu en iyi siz bilirsiniz yinede cocuk psikiyatrisine gotur ama kesinlikle otizm testi yap cunku hersey normal gibi gorunebilir evet ama birseylerin ters gitmesi heleki hiperaktif olmasi hic iyi degil otizm demek belirtilerinin hepsinin olmasi gerekmiyor dereceleri var yelpaze gibi her cocuk ayni degil normal cocuk nasilsa oyle olmali anormal bir durum varsa kesinlikle otizm testini yap bak biz cekiyoruz bizi gozunun onune al.Birsey kaybetmezsin ustunde dururlar korkma cekinme annenin bakis acisi cok onemli cocugunu boyle gormek istemiyorsun seni rahatsiz eden birsey varsa muhakkak ustunde durOğlum dikkatini verince çok başarılı fakat inanılmaz hareketli ve dikkati dağınık çocuk psikiyatriye danışacam eğitimcisi gerek yok diyor eğitimle asin diyor bilemiyorum.cin gibi geCen kirpi var yerde diyor ben gormedim bi dondum kirpi yerde ama kani kayniyor bizde isteyiz onu yapin bunu yapin hayat hep mesakatla dolu trilyoner degiliz ki ise gitmeyelim ev temizlik yemek offff bizi biz anlariz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?