- Konu Sahibi melodi1970
- #13.901
Madem ki kuşkularıniz var bir uzmana götürün çocuğunuzu...Çok korkuyorum yemeden içmeden kesildim artık elindem tel düşmüyor araştırma yapıyorum her gün agliyorun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem ki kuşkularıniz var bir uzmana götürün çocuğunuzu...Çok korkuyorum yemeden içmeden kesildim artık elindem tel düşmüyor araştırma yapıyorum her gün agliyorun
cocuk psikiyatriye goturun gec kalmada.biz burdan ne desek bos oluyor cunkuÇok korkuyorum yemeden içmeden kesildim artık elindem tel düşmüyor araştırma yapıyorum her gün agliyorun
Açıkcası herşeyi yapan bir çocuk korkacağınız birşey yok gibi ama içiniz rahat etsin diye götürün doktora. Büyük ihtimal kreşe verin bol bol parka götürün diyecek.Merhaba nolur yardım edin bna 18 aylık bir kızım var anne dede nene anane diyir ama bilinçsiz gel deyince geliyor al deyince alıyor göz teması var özellikle şarkı söylerken gözünü benden alamaz ismine tepkisi var arada olmuyor oyuncakları ile oynuyor legolar eşleştirme oyunu bultak oyunu hepsini ezbere yapıyor oyuncak tabak kaşıkla oynuyor bana yedir deyince yediriyor babana yedir deyince onada yediriyor istediği şeyi bazen eli ile gösteriyor az işaret kullanıyor aferin sana deyince hemen alkış yapıyor bizimde yapmamizi bekliyor kovalamaca oynamayı çok seviyor yaşıtlarıyla zıplamaya bayılır suyu biterse biberini hemen bize getirir bitmiş mi annem hadi dolduralım deyince hemen mutfağa yönelir TV ve telefonu izliyordu ama kestim ama icm icimi yiyor otizm olabilrmi böle yardim edin etrafımda yaşıtları daha çok konusuyor
Evet başlıyor inanamayacaksın sende. Bol bol dua et ve bol bol konuş ilgilen inşallah hiç birşeyleri kalmayacak çocuklarımızınTaklit başlayınca konuşmada başlıyor mu acaba? Benim oğlum da oyuncak telefonunun ahizesini alıyor alo diyor.Kalem alıp karalama yapıyor.Kitap sayfalarını çeviriyor çevirirken de okuyor gibi konuşuyor.Oyuncagi ile konuşuyor kendi dilinTaklit başlayınca konuşmada başlıyor mu acaba? Benim oğlum da oyuncak telefonunun ahizesini alıyor alo diyor.Kalem alıp karalama yapıyor.Kitap sayfalarını çeviriyor çevirirken de okuyor gibi konuşuyor.Oyuncagi ile konuşuyor kendi dilinde
Çok korkuyorum TV telefon kestim 1 2 aya gelişme olmazsa goturucemAçıkcası herşeyi yapan bir çocuk korkacağınız birşey yok gibi ama içiniz rahat etsin diye götürün doktora. Büyük ihtimal kreşe verin bol bol parka götürün diyecek.
Ay inşallah yarabbim muhtemelen inanamicam ağlarım herhaldeEvet başlıyor inanamayacaksın sende. Bol bol dua et ve bol bol konuş ilgilen inşallah hiç birşeyleri kalmayacak çocuklarimizin
Çocuğunuz gayet iyi gelişimde zıplıyor demissiniz çok iyi karşılıklı iletişim var sizin anlattığınız kadar herşey yolunda içiniz rahat değilse doktora gidinAçıkçası bunlar öyle otizmli bı çocuğun yapacağı şeyler gibi durmuyor...
Çok fark edecek emin ol. İnan tv telefon o kadar zararlı ki farkı gördükçe anlayacaksın..Çok korkuyorum TV telefon kestim 1 2 aya gelişme olmazsa goturucem
Cocuklar 2 bucuk 3 yasinda konusuyor bazi cocuklar biriktiriyor sonra bir anda konusuyorlar bence korkmayin ama onleminizi de alin bi doktora danisinİnşallah öyledir bu biraz sık ilgilenip farklı gelişim görmezsem goturucem
Geçmiş olsun benim oğlumda 5 yaşında çok hareketli öğrenmeye isteksiz hep koşma peşinde kreşte de kosuyor cok yavas ilerliyoruzLutfen durumunuz nedir suan ayni sorunlari simdi oglumla yasiyorum yasi 5 daha yeni girdii kelimeler var istek vumlelerle konusiyor sadece sosyal olarak konusma yok sadece ne yapiyorsun dedigimde yapbos yapiyorum.resim yapiyorum pasta yapiyorum.falan gibi cumleler var 3 sene gecmis simdiki durumunuz nedirr
Bu şekilde yazdıklarınızı goremeyebilir kendisini etiketlemeniz gerekir.Su şekilde kuntayMerhba kuntay hanimm 3 sene gecmis simdi durumunuz nedir acaba bizde sizin gibi ayni durumu yasiyoruzz bi gelisme oldumu lutfen bana cvp verinn
Yavrunuz ne kadarlikOnla uzun uzun konusmayin tek kelimelerle konusun ve kafasi surekli uzunca kelimelerle dolmasin demisti doktor yaninda cok konusmayalim tv acmayalim sık ben ona hep mama diyordum mamasini hazirlarken oglum süt icmedigi icin sut yerine mama tercih ediyor baktim oglumda artik mama diyor yani yineleyici kelimeler aklimda kalabiliyor sayet oglunuz erken cocukluk otizmi ise bunlar hic unutmuyor .Suan kaybettiklerimizi geri aldik simdi kazanmanin zamani eskiden parka gelenlerin gitmesini istiyordu suan gulumusuyor onlara ve gitmesini istemiyor
Ben oğlumdan şüpheleniyorum. Tum belirtiler varBide kanner sendromu kurtulan varmi Erken cocukluk otizmi bir diger ismi bu otizmi cocuga sahip anneler varmi