- Konu Sahibi melodi1970
-
- #12.101
Bence sizin cocugunuzun hic bir seyi yok...C
Cok aglamasi iyi bisi degil ustune dus bendr agliyor diye disari cikarmiordum meger tv takintisi varmis hep evde olmak istiyordu bizide kendinide eve hapsetti 27 aylik gibi belirtiler cikti bol.bol.gezdir
Insallah canim umut ediyorum ama baskasinin anlamadigi benim bildigim seyler oglum 6 ay ekolali ile birlikte ekroprasi yapti bisi yok demek benim bir rahatlik pes etmicem mücadeleye devamBence sizin cocugunuzun hic bir seyi yok...
Bahsettiğiniz absans nöbet olabilir. Tedavisi kolay epilepsilerdendir ama mutlaka tedavi edilmeli tabi varsa. O yüzden şüpheniz varsa tekrar gidin. Eeg tek kriter değil. Lütfen video ile gidin doktora. Algısal dalmalarda beyin zarar görmez ama algı açısından çok zararlı . Çocuğun dalmasına asla izin vermeyin. Hemen müdahale edin
Benimkisi sekerli seyler yiyince cok hareketli oluyordu sekeri kestik simdi cok sakin sutte vermiyorum sizde kesmissiniz sanirim ins gececekMerhaba benim oğluma da atipik otizm teşhisi kondu 1 aydır glütensiz ve kazeinsiz besliyorum. Bizim en büyük sıkıntımız el hareketleri ve yerinde duramama. Bu yüzden oturamıyor ve dikkati dağınık. 2 haftadır haftada 3 gün toplam 6 saat çare oyun akademisine gidiyoruz eve de özel eğitim uzmanı geliyor. İnanılmaz pahalı. Ben bir gün umutlu bir gün yıkılıyorum. Stereotip hareketler için ne yaptınız? Ne olur paylaşın çünkü 1 dakika boş bırakınca başlıyor
Ben gıdayla alakası olduğuna inanıyorum. Neden mi çocuğa 3 haftadır balık yağı, vitamin, propolis ve incir çekirdeği yağı veriyorum. Maşallah tepkileri daha iyi 1 ay öncesine göre. Eskiden günde 8 kutu çilekli süt içer, hep ekmek yemek isterdi. Neyle beslenirsek vücut ona tepki veriyor bence. Ama tabii ki genetik faktörler vs de çok önemli. Elbette atipik de olsa öyle kendiliğinden geçmiyor. Otizm o da sonuçta. Eğitim olmadan sağlığı tam bir birey bile davranış sorunları yaşarOtizm gecer mi? Ben böyle gida ile alakali bisey olduguna inanmiyorum. Bir kere daha yazmistim, öyle olsaydi benim oglum iki üc gida disinda bisey yemiyor, coktan gecmisti.
Atipik otizm en hafif tipi otizmin , o yüzden egitimle büyüdükce otizme ait davranis bozukluklari en aza iner bence
Başka bir şey yemeyi kesinlikle reddediyordu kesinlikle. Aç da bıraktım ama nafile sonra vitamin verdim.İçinde şeker olduğu için bağımlılık yaptı süt 8 kutuya kadar çıktığını bilirim. Normalde 3,4 kutu içerdi giderek azalttım ve şu 1,5 aydır hiç bir şekilde inek sütü ve peyniri vermiyorum. Dediğim gibi çocuğum seçici değildi ama 2 yaşından sonra u dönüşü yaşadık bizAnlamadim ben.. cilekli süt doyurmuyordu herhalde cocugu ki ekmek yemek istiyordu. Yoksa sadece bu iki gidayla mi besleniyordu?
Ben ogluma hep vitamin takviyesi verdim. Cünkü yediklerinden alamiyordu vitamini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?