Benimde ilk cocugum. Emin olun bende sizin tahmin ettiğiniz gibi biri değilim ama aspergerle ilgili en ufak bir özet dahi okumadan buraya gelip çocugunuza isim aramanız beni resmen çileden cikardi. Çocuğunuz otizmli falan degil. Buraya yazan annelerin hepsi literatür tarayan anneler, yabancı kaynaklar, türkce kaynakları alt üst eden anneler. Aylarca çırpınan, yıllarca belki böyle anneler. Ben sizi anlayışla karşılamiyorum. Karşılayan varsa buyursun. Kusurabakmayin. Evladıniz için Allah sağlık, sıhhat, uzun ömür versin. Çocuğun hicbirseyi yok, ona sendrom arayan annesinden başka. Otizm belirtilerini dahi okumamissiniz buarada. Eğer okusaydiniz çocuğumun yapabildikleri adı altında yazdıklarınızı hiçbir otizmli bebek yapamaz, bunu bilirdiniz. Ayrıca takinti, aşırı sinirlilik, kendinden adıyla bahsetme etrafiniza dikkatlice bakarsanız bircok çocukta görülen şeyler. Otizmli cocuklarla calistim diyorsunuz, kizim asperger diyorsunuz, sonra yüksek fonksiyonlu otizm diyorsunuz. Ben sizi anlayamadığım gibi, anlayışımda bitti. Kolay olanı secen, buradaki annelerin psikolojisini dusunmeden yazan herkese anlayışım bitti. İyi akşamlar...