Meltem esintisi seni çok iyi anlıyorum. Çok uzulerek soylemek istiyorum ki, gittiğin doktor keşke çocuk psikolojisi veya psikiyatrik egitimini, yetişkinler içinde alsaymis. Hayattaki hersey bizim için, evlatlarımız, kendimiz robot değil, bireyiz, duygularımız var. Bence yaşı küçükken eğitimi arttırın, hızlanın, krese harcayacagi enerji, vakit,parayı şimdilik sadece eğitime yatirin diyebilir iyi bir doktor ama karanlık tablo çizerek, daha agir tablo iceren bir isim koyup anneyi uçurumdan aşağı atarak hekimlik olmaz kardesim. Sana tavsiyem daha insani dille, insanı telaşa değil yardıma sürükleyen, milyarlarca para akitacagin eğitimler söyleyen doktorlar, aynı şekilde kaynağınıda desinler. Floortime ne bakmadım, bakmayacağım. Gerçekten resmen köpürerek sinirleniyorum. Yazık ya bıktım hepsinden. Sen sakın ol, çocuğun gelişiyor. Eğitimi arttir, bu su götürmez gerçek, belki dil terapisi ve spor merkezleri iyi gelebilir. Ama önce sen mutlu olki, çocuk mutlu olsun, açılsın, annesini karaamsa görmesin. En önemlisi bu, senin gittiğin doktor keşke bunuda onemseseymis. Sevgiler...