Sizin oğlunuzla bizimkinin arasında sanırım 1 yaş var daha önceki yazılara bakarak tahmin ettim.
Kreşe iki gün gidiyor sabah 9 öğlen 3..... üç gün özel eğitim alıyor. Haftada 6 saat ders alıyoruz. 2 duyu 2 spor 2 bireysel bir de psikologdan oyun terapisi alıyor haftada bir gün. Öğretmenleri ona çok akıllı ama çok inatçı diyor. Canı isterse 10 parçalı puzzeli 10 saniyede yapar ama istemezse bir saatte tek bir parçayı takmaz. Bir gördüğü nesneyi bir daha unutmuyor. Harflerin hepsini düz tutuyor bakıyor ama tek kelime yok. Var da Yok. Baba mama suu del nehne anne yanı söyler ama çoğunlukla yerinde kullanmaz.
B n de size bir şey sorabilir miyim. Benim oğlum hiç susmuyor özellikle son 6 Aydır. Sürekli konuşuyor daha sessiz durduğunu görmedim. Ama konuşma olarak değil. Bütün heceleri çıkarır. üçlü ikili heceler ama anlamlı değil. Bazen bana bakarak yapıyor bunu. Anlatıyor anlatıyor bazen mimikleri bile yaparak anlatıyor. ama gel gör ki tek duyduğum şey. Jo go maan diii dahhh deoooll saha man..... yani saçma sapan anlamsiz şeyler. Kendine göre dil geliştirmiş olabilir dediler
bunu yaşayan var mıdır. Sitede çok yazı okudum ama böyle bir durum yaşayanla karşılaşmadım daha.