- Konu Sahibi melodi1970
- #7.781
umudumvar senin çocuğunun ha bu demesi çok tatlı geliyor bana :) birkackere daha yazmıştın. ordan aklımda kalmış. Allah sana bagislasin kuzunu.Ya ne güzel yazmışsınız harikasınız uzun uzun hattaha kendimde yaptıklarımn doğru olduğunu bir an düşündüm dün kardeşini arabadan alırken oğlum koşa koşa merdivenleri çıkmış normalde arkasında durmak lazım 23 aylık daha ama çok tatlı idi seviyor kendi yapmayı
Mandal ile bende oynatıyorum zıplama koşma çok seviyor
Bu arada biz özel eğitim merkezine gittik bizi gerekli görmediler ama eşim ısrar Edip. Haftada bir defa 45 dakika duyusal oyun istdxkj galiba 100 lira vereceğiz yarın gidiyoruz rehabilitasyon merkezine gidince oğlum ilk kez gördüğü akvaryumda olan balıkları taklit edince orada olan kadın sürekli bizi inceledi neden geldiniz ki diye soraczk gibi baktı durdu bize
Cumartesi. Barış korkmazin önerdiği yere gideceğiz ona göre bir yön çizek istiyoruz kresten tam vazgeçmek üzereydik ki eşime bu yazınızı yolladım
Bizdeki sorun oğlumun kardeşi yüzünden dışa vurumu var bugünlerde kardeşi ağladigi an oğlum panikle oradan oraya koşuyor daha 23 aylık bebek sevmiyor huzursuz ortam. Evet biraz evden uzak kalması gerekiyor o sebepten ya 2 sat kreş yada yarım gün kreş düşünüyorum
Kardeşine iki gün öncesine kadar hiç vurmadi ısırmadi ana iki gün önce bana ayağını gösterip hırsla ha bu diye sorup ısırdı çok şaşırdım insan kızar belki ama öfkesini dışarı vurdu diye adına sevindim bir dışa vurumu olmadan öfke kontrol edemez o yüzden bunu başardı tepkisiz kalması daha zordu vermesi gereken tepkiyi. Verdi kardeşine ilerde daha çok zarar vermemesi adına ben kızıp kısıtlamadm kardeşin üzüldü birdaha yapma canm onun canı acır çok minik daha dedim
Çocuk yetiştirmek çok çok zor bir yol burada olan annelerin tüm emekleri boşa çıkmasn evlâtlar iyi olsun