- Konu Sahibi melodi1970
-
çok güzel melodicim meleklerimiz onlar bizim allahın bi lutfu :))bu arada tekrar başınız sağolsun halanın gözünün açık olarak ölmesi içimi ürpertti sende çok üzülmüşsündür yetişemediğin için tahmin edebiliyorum...sahura kadar bekliyorum uyumuyayım diye ama gözlerim kapanıyo
günahsız meleklerimiz çok tşk.ederim benim için çok önemli bir insandı hiç çocuğu yoktu ve ben onun çocuğuydum öle severdi beni bende öle görünce bittim zaten bide seni bekledi dedilertek üzülmediğim kimseye muhtaç olmadan gitmesi allah hepimize bu şekilde nasip eder inş. bende vakit geçiriyorum aslında yatmam lazım yarında cenazeye katılıcam ama yatarsam kalkamam dedim bekliyorum hayırlı ramazanlar olsun inş.
melodi canım başın sağolsun ele eteğe düşmeden kimseye muhtaç olmadan hakkın rahmetine kavuşmuş dedem gibi gördüğüm en güzel insandı öldüğünde yüzünde sanki bir gülümseme vardı ak sakallı beyaz tenli çok güzeldi ölüsünü gördüğümde gece rüyama girmişti
Allah rahmet eylesin melodicim hayat işte böle acı gercegini bi yerde gösterıyo yatmamasına daha cok acı çekmemesi sevindiriyo ınsanı ölüm hakikat
sevgili melodi başsağlığı diliyorum allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin
bu topiği gördükçe yazmadan duramıyorum özel anneler bu mübarek günlerde inşalah herşey gölünüzce oslun amin
bu topiği gördükçe yazmadan duramıyorum özel anneler bu mübarek günlerde inşalah herşey gölünüzce oslun amin
canım belki canları sıkılıyordur parka falan çıkar günde bir kere benim oğlumda çok yaramaz hemde çok hiperkatif hiç yerinde durmaz koltuktan koltuğa zıplar ben havuz aldım bi tane balkonda onunla eğleniyo arada yapboz yapıyo boyama falan akşam babası gelince bilgisayarda oyun oynuyorlar en geç 10 da uyuyutuyorum gün böyle bitiyo işte ama çok zor çok yaramazlar anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?