- Konu Sahibi melodi1970
-
selam kzılar melodicim Allah sana sabır versin iki küçük bebeyle ugrasmak ne kadar zor oluyordur Allahtan kocaman abileri var cok sempatik görünüyo sana yardım edıyordur umarımmasumcum bende yiğit bi büyüsün hemen devlet kreşine verıcem bız ikimizde calısıyoruz ama ev borcuna gırdık kreş hesapta yokru şimdi okadar kasıyokı eşim ek iş yapıyor oda cok yoruluyo aylık 350 bizimki devletten bı farkı olacagını sanmıyorum benım amacım cocuklu ortamdı zaten birde çişini söylemesı gerekıyo heralde devetten okula gıtmek için öyle bişiy duymustum
masumcum bizim orda devlet yarım 70tl tam 140 tl oluyor bizim ordakı daha ıyımıs bı kötü yanı burda uyku saatınde uyumasa bıle kaldırmıyorlarmıs cocucu uyumasada yatacak yanı arkadas o yüzden yarım gün vermişti ama belkı sadece bilecıkte olan bişeydir bu
selam kızlar nasılsınız oglumda baya degişimler oluyo artık masaallahh ben bir deyince iti üş diyo komutlarıda daha cok algılamaya basladı bıde bıdır bıdır devamlı baska odaykem yiğit diyorum ee diyor geldıyorum gelıyo napıyosuın oglum dıyorum baslyıo bıdır bıdır alkış dıyorum alkıs yapıyo öpcem dıyorum yanagını geıtıroy elsallıyo öpücüklü dıyorum elını agzına götürüyor cok mutu oluyorum kızlar Allahım cabalarımızı boşuna cıkartmasın sizde neler var neler yok
çok sevindim kızıldeniz cim bak biraz fazla ilgilenince neler oluyormuş değilmi maşallahbizim sayı saymamız yasaklandı herşeyi sayıyor çünkü bay bay yapıyor alkış deyince yapıyor kendini öptürmeye bayılıyor bu salgınlarda iyi geceler diyoruz oda bize diyor yarın dersimiz var bakalım neler öğrenecek daha
maşallah canım start vermiş senin oğlanda gerisi de gelir artık gözün aydın çok sevindim
iyi geceler niye diyorsunuz benmi yanlış anladım acaba sayı takıntısı çıkıncamı iyi geceler diyorsunuz canımmeledicim sizi rama gönederdilermi rapor değerlendirmesi için bizim raporumuz 1 yıllık dolmuştu bitmesine 1 yıl daha var bugün rama gittik yine orada değerlindirmeye aldılar yaşına uygun testler falan yapıldı oradaki eğitimci orta yaşlı bir bayandı çapa tıp fakültesinde eğitim almış oğlum için süper dedi yaşından büyük seviyedeymiş 100 e kadar saydırdı motor becerileri oyunları oynattı ama dikkati çok dağanık ve hiperaktif dedi bir oyunu bitirmeden diğerine geçmeye çalışıyo bireysel eğitimdede önündeki oyuncakla oynarken gözü dolaptaki diğer oyuncaklarda hep sıra almasını ve oturma süresini yükseltmeye çalışsınlar dedi bizimde yarın dersimiz var öğretmene değerlendirme raporunu vericem bakalım ne diycek
ay inanki çok yoruldum dün gece hiç uyumadı arabayla gedirdik geldik 2kere 10dk uyuyor ağlamaya başlıyor küçüğü dün götürdüm dr nezle olmuş büyükte bugün götürdün boğazları kızarmış kulağı kızarmış demek gece kulağındanmış huysuzluğu
kıyamam ben onlara ateşleri yoktur inşallah çocuklar hastayken hiç çekilmiyo benim oğlumda hasta olunca kucağamdan düşmez yıldırır beni buğazı kızarıyo benimkininde sık sık antibiyotik mi kullanıyosunuz
ah canım yese ağzını bi kilitliyor aç bakalım açabilirsen ilacı bile zor içiriyorum hokkabazlıklacanım bu arada benım oglumun gribide baya şiddetli oluyo öksürügüde inatcı oluyo ben ılık süte bal zencefil katıyorum cok iyi gelıyo gecmiş olsun canım benımkıde öksürüyo kreşe basladı zaten hastalıktan kurtulamadık
melodi bende öksürük için pekmez ile tereyağ ısıtıyorum çok az kaşıkla şurup niyetine çok iyi geliyo öksürük hemen geçmese bile çocuğu rahatlatıyo buğazdaki gıcık hissini kesiyo...canım benim kıyamam derdini anlatmayada başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?