iyi akşamlar direk konuya girmek istiyorum kızım 2 buçuk yaşındayken parmak ucunda yürümeye başladı daha sonra kelimeler gitti ve takıntılı hareketler başladı ama bunu etrafında dönmek vs diye algılamayın işde duvara vurup çıkan sesi sevmek gibi asansöre ilk basmak gibi bunlar benim için pek sorun değildi sorun olan pandemi çocuğu ve sosyallik sıfırdı asla çocuklarla ilişki kurmaz ve parkta oynamazdı benim varlığım yokluğum önemli değildi göz teması vardı adına tepki verirdi ama komut almazdı konuşma vardı ama sonradan 0 oldu özel bi psikoloğa götürdük atipik otizm yalancı otizm dedi şuan 4yaşında özel eğitim grup dersi Ergoterapi oyun terapisi gibi yerlere götürüyorum artık çocuklarla oynuyor ilişki kuruyor aile kavramı biliyor baba anne kim isimleri ne hepsini biliyor komut alıyor 3.4 kelimeli cümleler kurabiliyor ama hala parmak ucunda yürüyor 1 sene içinde bu kadar ilerledi 4 tane kitap okudum elimden geleni yapmaya çalışıyorum bütçemiz yettiği kadar yazın hep sosyal olsun diye hergün denize parka götürdüm hiç evde durmadım şimdide eve girmek istemiyor ana okulunada gidiyor çok telefona baktı telefonu sıfırladım tekrarlayıcı hararetleri vardı %70 geçti diyebilirim şuanki haline bin şükür sormak istediğim bu konu hakkında annelerin neler yaptığı fikir vermek ben bunu yaptım çok iyi geldi dediğiniz birşey varsa çok mutlu olur dinlemek isterdim şimdiden teşekkür ederim kullandığı 2 tane vitamin var biri sitikolinli biri probiyotik 13 vitaminli çok iyi geldi