Otizm şüphesi

merhaba, benim ikizlerim de 23 aylıklar ve otizm belirtileri var siz ne eğitimi aldırıyorsunuz?

merhaba, benim ikizlerim de 23 aylıklar ve otizm belirtileri var siz ne eğitimi aldırıyorsunuz?
İlk yapmanız gereken ekranı kesmek raporu çıkarttın bizde korktuk ilerde önüne çıkar diye ama psikiyatri son rapor önemli dedi özel çok phalai ben şuan seans başı 250 ödüyorum aylık nerdeyse 4-5 bine geliyor o yüzden bence rapor çıkarttım 3 5 aylık birşey değil çünkü bu

Kendinizi suçlamayın bence. Otizmin doğuştan geldiğini söylüyorlar. Çevresel etmenler sadece belirtileri çogaltiyomus. Seanslar umarım iyi gelir. Herkes sosyal olarak daha iyi olduklarını söylüyorlar. Bense hâlâ söyleyemedim. Şüpheye yaşıyorum. Yigenimin yüzünü bile görmek istemiyorum. Psikolojim giderek kötüleşiyor. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun

Kulübü kullanmayı pek bilmiyorum yazılarım farklı yerlere gidiyor bunun için kusura bakmayın

Zaten kapattık ekranı. Bende 2 ay sürede kendi imkanlarımla özel eğitim aldıracağım inşallah belirtiler kalkar ortadan

Amin sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendini suçlaması gereken suçlamıyor ben ise suçluyorum inşallah iyi olurlar çalışmakta zorundayım babaları kreşin yarısını ödüyor eğitimlerinde yarısını öderim diyecek işten çıksam çocuklarım herşeyden geri kalacak işe gitsem onlarla fazla ilgilenemiyorum girdim bir çıkmaza allah sonumuzu hayır etsin allah herkesin karşısına iyi insanları çıkarsın

Serpil hanım siz hangi eğitimleri alıyorsunuz belirtileriniz nelerdi benim ikizler isimlerine bakmıyor komut almıyorlar ve diğer çocuklarla oyun kurmuyorlar ama ablası ve bizimle oynuyorlar ve kelimeleri yok. Ben tek olduğum için çocukları dışarı çıkarmadım kimseydim görmediler 3 tane olunca bende ilgilenmedim böyle oldular. Peki eğitimden sonra gelişme oldumu?

Merhabalar otizm olabilir ama uyaran eksikliği e olabilir iki yaş sınır tv tablet hemen kapatın göz kontagı kurun. Çocuklarla sosyallestirin ve mutlaka çocuk psikiyatrisine götürün zaten bir ay icin de toparlaması lazım süreç yavaş olursa ne yazık ki otizm ama erken müdahale ile toparlar üzülmeyin ve güçlü olun pandemiden spnra çpk arttı maalesef oğlum otizmli tanı almam çok uzun sürdü lütfen ihmal eğmeyin her doktora da inanmayın ve asla vazgeçmeyin

Ablam kendisi de fark etti. Doktora gotureceklerdi. Ateşlendi bur gün ve çocuk hastalıklarına götürdüler. Doktor normal demiş. Refleks var demiş Ama bence değil normal falan ne konuşuyor ne işaret parmağı hiçbir şey yok hâlâ ben dedim diyeceğimi annemle gerisi onlara kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…