- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.884
- 133
- Konu Sahibi olduramadim___
Uyaran eksikligi gibi duruyor. Zaten o kadar ekrana maruz kalmis bebegin uyaran eksikligi yasamamasi surpriz olurdu. Sizin gozlem yapmaya devam etmenize gerek yok. Cunku su an otizm tanisi almayacak bile olsa asiri ekran maruziyeti gibi cok cok ciddi bir problem var ortada. Bugun degilse 3 ay sonra 5 ay sonra ablanizin da goz ardi edemeyecegi bir gelisim geriligi belki de gercekten otizm yasayacak yavrucak. Zaman kaybetmeyin simdiden uyarin ablanizi. Uzulmesin diye ciddi bir sorun gozleyene kadar beklemek bebege kiymak olur, su an farkinda degil ama ablaniza da oyle. Otizmle de korkutabilirsiniz bence bir mahsuru yok. 1 yasindaki bebege gun boyu tv izletmek gibi bir hatayi kolayca yapabilen birini bu hatadan dondurmenin tek yolu bu olabilir cunku. Boyle bebeklere cok uzuluyorum ya. Anneleri kolaya kacip aksama kadar tv tablet telefon veriyor, is isten gecip olan cocuga olunca dusunmekten psikolojim bozuldu diye gelip basliklar aciyorlar burada. Boyle konular okuyunca sakinligimi kaybediyorum. Sizi de tebrik ederim gercekten, cok duyarli davraniyorsunuz. Tatli dille ikna etmeye calisin lutfen ertelemeyin.