Otizm şüphesi ...

Genetik işte bu titizlik de

Estağfurullah o kadar güzel yaziyosunuz ki hikaye olur gibi keyifle okudum .Evet konularuniza rastlamıştım bir dönem hatta acaba ben mi yazıyorum demiştim :) Bizim çocuklarımız sanıyorum birazcık daha zor diyelim haklısınız tabiki şükür ediyorum ,olmasa çok üzülecektim ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...

Bugün hiç telefon vs vermedim biraz daha oyun oynadım daha sabırlı davrandık eşimle ..Hatta sabah hastanaye gitmem gerekti eşime emanet ettim aylar yıllar sonra:)

Dediğiniz gibi biraz daha gözlemleyip bir uzmana danisacagim çok teşekkür ederim :)

Evet kesinlikle aslında karakterli çocuklar iyi tarafından bakmak gerekirse ..Hiç ikilemde kalmıyor mesela örneğin atıyorum yeşil kazağı mi istersin kırmızı mi diyorum tak diye net bir şekilde cevap veriyor her konuda böyle benesela daha kararisim acaba bu mu yada birşeyi alsam mı almasam mi filan diye saatlerce düşünürüm

Bu arada dediğiniz gibi bende insanlara çok samimi olamam en yakınım canım dostum dediğim insanla bile yeri gelir 1 ay gorusemdigimiz olur ya i öyle hergun sabahtan akşama girusen biri asla olmam sıkılırım ..
Az arkadaşım vardır ama yeri gelir ailemden yakindirlar vs .Sanırım dediginiz gibi bzie de otizm bemzetemsi yapabilirler

Onu da delirtiyo mesela kaşığı oyle koyma söyle koy diye kolunu öyle bir ceiriyoki
Aayy çok zor yaa bunun tedavisi var resmen ama uğraşmak isterseniz.. benim bir ark ım da tedavi ettirdi oğlunu sırf takıntılı olmasın diye. Benim Kızımı da farketmişti ama bu denli değildi hiçbir zaman. Sende git benim dr a demişti. Gerek kalmadı. geçti epey azaldı çok şükür. Bende titiz insanı severim, temiz olsun yeter o kadar yamuk yumuk şeylerle uğraşacak kadar uzun değil hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…