Merhaba benim 27 aylık bir oğlum var otizm belirtileri taşıyor adıyla seslendiğimizde her zaman bakmıyor göz teması kısıtlı maalesef bende birçok insan gibi ekrana maruz bıraktım
eskiden yaptığı öpücük atma bay bay gibi hareketleri yapmıyor planlaması normal düzeyde babasını görünce oynamak istediği oyunu bir şekilde anlatıyor elimizden tutup oynamak istediği oyuncağa götürüyor 1 haftadır ekranı kestik korktuğumuz gibi olmadı hiç aramıyor fakat artık telefon sesi duyunca korkuyor babasına karşı bi düşkünlük başladı hep babasıyla birşeyler oynamak istiyor motor becerilerinde çok önemli bi eksiklik yok fakat konuşmuyor bu şikayetler doğrultusunda bir psikiyatırdan destek aldık otizm belirtileri var fakat oğlunuz tam kapalı bir çocuk değil özel eğitim alıp kreşe başlaması gerekiyor dedi yarın eğitime başlayacak doktorun şu anda tanısı SOSYAL İLETİŞİMDE KISITLILIK oldu.Özel eğitim merkezlerinde otizm demek için çok erken uyaran eksikliği ve ekran maruziyetide olabilir dendi bu tarz problemler yaşayıp özel eğitimden sonra olumlu dönüş olanlar varsa mesaj atarsa sevinirim