Merhabalar . Bende yazmak istedim . Oglum 18 aylik ve tam 2.5 yasindada ikiz kizlarim var . Oglum hic bi sekilde goz temasi kurmuyor (cee ee diyince kuruyor yada cizgi film sarkisi soyleyince) . Ufak detaylara cok hakim cok zeki oldugunu duusnuyoruz hatta ama hic bi sekilde iletisim kurmuyo yani tamamen kendi dunyasinda kendi kendine oynar arada bir gelir sarilir kafasini omzuma dizime koyar . Hic bi kelime bilmiyor. Oglum dogudugunda kizlarim cok kucuktu 1 yasindalardi ve cok fazla mizmizlardi ve bu yuDen surekli tv acip oglumu onune koyup kizlarla ilgilenmek zorunda kaliyordum ki makesef bu halen devam ediyo tek basima bakiyorum cunku esim calisiyo . Yurt disinda yasiyoruz ve bir kere dontora gittik oda yonlendirdi subat 6 randevu var . Dediki otizm bisi diyemem, paikolojik olabilir sosyoljik yada dil olabilir
. Ne yapicagimi ne dusunecehimi bilmiyorum . Tv gercekten mecburiyetten acmak zorunda kaliyorumki ses cikmasin bende ikizlerle ilgilenim yoksa hic bi anne bile isteye acmaz . Aplalariyla iletisim kurmuyo, oynamak istiyor bazen ama onlar karsilik vermiyor . Bazen kuzenleriyle goz temasi kurup oynar bazen hic oynamaz . Lutfen fikrinizi soyleyin yargilamadan cunku bende biliyorum tv acmamaliyim .