Zaten napiyosa net yapiyo kac dr a sordum biseyi yok dedi tabi hala psikyatriye gitmedim ayri.. Benim kizima bazi drlar atipik diyebilir buna eminim ama ben yanlis teshis koyulsun hic istemiyorum.. Zaten tum marazlari yabanci ortamlarda cikiyo.. Bilmiyorum hayali oyun oynuyan komut alan adina bizden biri seslenince bakan cok oyuna dalmadiysa kelimesi cok olan goz temasi isine geldiginde iyi olan bi kizim var bu sebebten yanlis tani konulsun istemiyorum.. Cok duyduk burada da heryerde de yanlis tanilari.. Kleopat yazmisti elma dediginde elma getiriyosa hic korkma diye hakli da beni anlamasa endiselenirdim. Tabi kizim bazi yasitlari gibi herseyi anlamiyo ama geri de degil. Git yataktan yastigini getir uyutim diyorum gidip getiriyo bez getir diyorum getiriyo isaret parmagi kullaniyo ilgisini ceken seyleri gosteriyo elindeki nesneyi gosteriyodu bu ara pek yapmiyo ama ucak gordugunde bana donup isaret parmagiyla bak ucak diyebiliyo.. Soguk bi cocuk bazilari gibi sicakkanli degil ama bence humanist te bi cocuk. Cani istediginde keyfi istediginde yapan bi cocuk he hic anlamaz yapmaz derim anlamiyo ama anladigi seyleri cok eminim iyi biliyorum..
@papatya1993 ins senin kizin gibi guzelce konusur dedigim gibi baya cevap veriyo az once napiyon kizim dedim bebek dedi kalem vardi elinde biz oyle ogrettik kalemi her aldigimizda gel bebek yapalim diye simdi napiyon kizim dedigimde bunu anlamasi guzel.. İste siz dusunun bi dr gitsem dedigim gibi atipik denilebilir sadece yabancilarla isi yok benle iletisim kurmuyo diyebilir.. Yabanilik diye bi terim yok nerdeyse drlarda.. Herkesin karakteri farkli kiziminkide.. He ne ne diye devamli soramsi zaten en guzeli bozuk plak gibi soruyo ne ne diye ama ekolali degil cunku baska hic bi kelimeyi o kadar sik kullanmiyo cok ogrenmek istiyo cunku ogrendiginide kullaniyo bi bakmisin.. Ayy cok uzun oldu ama ben bu supheden nefret ediyorum artik