Davranış Bozuklukları otizm suphesi olanlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Kizlar gelisim testinin sonuclarini bekliyorum doktor otizmi unut dedi bide bana doktor tavsiye etti resmen

Yani canim zaten otistik degilki oglun bu arada neler konustunuz ve gelisim testinde ne yapilip neler soruldu

Yani canim zaten otistik degilki oglun bu arada neler konustunuz ve gelisim testinde ne yapilip neler soruldu
Hic birsey yaptirmadilar kadinin biri sisenin kapagini acabilirmi elini yikayabilirmi cizgi calismalari yaparmi sizi anlarmi anlamadiginda ifade edermi ayakkabisini kendi kendine giyermi dugmeli bi hirkayi giyebilirmi agzini burnunu sordugunuzda soylermi bunlari sordu gelisim testindeki doktor pskiyatriste isme bakar isaret eder ilgisini ceken birseyi gosteriyor duygulari anliyor ifade ediyor bu cocugun hic birseyi yok dedi ezber konusma normalmi diye sordum ornek verdim siz ezberletmissiniz dedi o sekilde anlatmayin dedi oylesine goz temasini sordum ardanin goz temasi iyi ama bazi cocuklar cekingen oldugu icin goz temasi kuramayabilir dedi

Ee iyiymis bunlari benim kizimda yapiyo ama duygu nasil mesela kizdigimda dudak buzer guldugumde guler bu duygulardan anlamak oluyo galba demi.. Bide benm kizim ayakkabi giyemez yani hic denetmedim cikarir ayakkabalirini bende alistrim artik ayakkabi Giydirmeye. Canim bu sorulari sanami sordu yoksa cocuktami gozlenledi neyse cok sevindim adina. Goz temasinida sordugun iyi olmus sagol kizim bizle guzel kuruyo htta aksam o teyzeylede kurdu yabancilarda utaniyo farkediyodum zaten

Ee iyiymis bunlari benim kizimda yapiyo ama duygu nasil mesela kizdigimda dudak buzer guldugumde guler bu duygulardan anlamak oluyo galba demi.. Bide benm kizim ayakkabi giyemez yani hic denetmedim cikarir ayakkabalirini bende alistrim artik ayakkabi Giydirmeye. Canim bu sorulari sanami sordu yoksa cocuktami gozlenledi neyse cok sevindim adina. Goz temasinida sordugun iyi olmus sagol kizim bizle guzel kuruyo htta aksam o teyzeylede kurdu yabancilarda utaniyo farkediyodum zaten
Ben sana demistim

Anlanadim canim. Giyemedigini soyledinmi canim benide bi telase aldi ayakkabisini getrdim denedi ama giyemedi cok guzel cikartiyo babasi yanyana koymayi ogretmis yanyana koyuyo papatya1993 papatya1993 canim senin kizin giyebikiyomu biz gerimi kaldik acaba

Bende super hyper map diye bi vitamin kullaniyorum drmu tavsiye etti baluk yagini

Ne kadarki bende ocean diye bi balik yagi var. Super mapi alinca onu biraktim dolapta duruyo yarisi hala acaba onuda versem olurmu ama bozuldysa diye korkuyorum 3 ay falan olmustr

Ne kadarki bende ocean diye bi balik yagi var. Super mapi alinca onu biraktim dolapta duruyo yarisi hala acaba onuda versem olurmu ama bozuldysa diye korkuyorum 3 ay falan olmustr
125 e aldim bence kullanma onu yeni al o senin kullandigin balik yagida iyi ama ben bunu almak istedim belki ikinciye senin kullandigindan alirim

Ben onu bilmiyodum bunu tavsiye etti eczaneci.. Vitaminler pahali gercekten canim ya ama uzun gidiyolar olsun paranin onemi yok iyi olsunlarda iyi yapmissin balik yagini oneriyilar zaten bu arada super map in icinde her turlu vitamin var balik yagini onun icin kestim cok agir gelmesin diye

X