- Konu Sahibi seymikkkkk
Kizlar gelisim testinin sonuclarini bekliyorum doktor otizmi unut dedi bide bana doktor tavsiye etti resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic birsey yaptirmadilar kadinin biri sisenin kapagini acabilirmi elini yikayabilirmi cizgi calismalari yaparmi sizi anlarmi anlamadiginda ifade edermi ayakkabisini kendi kendine giyermi dugmeli bi hirkayi giyebilirmi agzini burnunu sordugunuzda soylermi bunlari sordu gelisim testindeki doktor pskiyatriste isme bakar isaret eder ilgisini ceken birseyi gosteriyor duygulari anliyor ifade ediyor bu cocugun hic birseyi yok dedi ezber konusma normalmi diye sordum ornek verdim siz ezberletmissiniz dedi o sekilde anlatmayin dedi oylesine goz temasini sordum ardanin goz temasi iyi ama bazi cocuklar cekingen oldugu icin goz temasi kuramayabilir dediYani canim zaten otistik degilki oglun bu arada neler konustunuz ve gelisim testinde ne yapilip neler soruldu
Ben sana demistimEe iyiymis bunlari benim kizimda yapiyo ama duygu nasil mesela kizdigimda dudak buzer guldugumde guler bu duygulardan anlamak oluyo galba demi.. Bide benm kizim ayakkabi giyemez yani hic denetmedim cikarir ayakkabalirini bende alistrim artik ayakkabi Giydirmeye. Canim bu sorulari sanami sordu yoksa cocuktami gozlenledi neyse cok sevindim adina. Goz temasinida sordugun iyi olmus sagol kizim bizle guzel kuruyo htta aksam o teyzeylede kurdu yabancilarda utaniyo farkediyodum zaten
Yok canim ama bir kere ayakkabisini oyun yapip giydi@Kestanesekeriiim Senin oglun ayakkabisini giyebiliyomu yada hirkasini.. Benm kizom bunlari yapmiyo hic aklimada gelmedi fermuar kapatiyo ama
Ya bunlara doktor takilmadi bile acikcasi bende hic takmiyorumAnlanadim canim. Giyemedigini soyledinmi canim benide bi telase aldi ayakkabisini getrdim denedi ama giyemedi cok guzel cikartiyo babasi yanyana koymayi ogretmis yanyana koyuyo papatya1993 canim senin kizin giyebikiyomu biz gerimi kaldik acaba
Canim uzerine basarak giyebiliyor hic ters giymezAnlanadim canim. Giyemedigini soyledinmi canim benide bi telase aldi ayakkabisini getrdim denedi ama giyemedi cok guzel cikartiyo babasi yanyana koymayi ogretmis yanyana koyuyo papatya1993 canim senin kizin giyebikiyomu biz gerimi kaldik acaba
Canim ekolaliyi sordun muBu arada mollers balik yagi aldim
Ekolaliyi soramadim.Canim ekolaliyi sordun mu
Hadi ya en çok onu merak ediyordum olsun saglik olsunnEkolaliyi soramadim.
Ya kadini soru bombardimanina tuttum :)onu atlamisim k bakmaHadi ya en çok onu merak ediyordum olsun saglik olsunn
Yok canim ben doktora sormadim bile kullanayimmi diye kendim hep almayi dusunuyordum aldim baska markami alsam diye dusundum cunku bu cok pahali.Bende super hyper map diye bi vitamin kullaniyorum drmu tavsiye etti baluk yagini
125 e aldim bence kullanma onu yeni al o senin kullandigin balik yagida iyi ama ben bunu almak istedim belki ikinciye senin kullandigindan alirimNe kadarki bende ocean diye bi balik yagi var. Super mapi alinca onu biraktim dolapta duruyo yarisi hala acaba onuda versem olurmu ama bozuldysa diye korkuyorum 3 ay falan olmustr