- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Ben söyleyeyim onaylanma isteği.Yapmayın lütfen , bebeğiniz çok normal. Nedir bu kadar sizi evhamlı kılan bilemiyorum ancak yanlış yoldasiniz.
Başka bebeklerle kiyaslamaniz ise yapacağınız en büyük yanlış.
Harika bir davranış değil mi? Tam yanakları sıkılası masallah ama anne için bazen sinir bozucu olabilir belki korkabilir anne kişisi bu çocuk nerde ne oldu gibisinden . Yerim yaaaBenim kızlarım inat sanırım.
Her şeyin tek tek adını söyledim. Hiç umurlarında olmuyor.
Her şey anne onlar için.
Benim 4 yaşındaki kızım da öyledir. Bir saklanır evde. Kendimi paralarım ses vermez. Oyun oynuyormuş.
2017 haziran anneleri topiginde var mıydınızÖncelikle biraz sakinleşin.anne yureği ne kadar sakinleşebilirse artik.ama yazacaklarim yaşadiklarimdir.
15 yaşinda.yaşitlarindan 1 sene önce okula başladi.okul hayatinda hep şaşirtici ve gururlandirici bir başarisi var kizimin.3,5 yaşinda yarim yamalak konusmaya basladi.sonrasinda da hiç susmadi maşallah.beynim yanar konustukca.of-poff bitmez.o dönemde aşiri hircindi.sinirliydi.anlatamadiği için.dr.lar,tahliller,ölcumler,testler,v.b.
Sonra supriz yumurtam geldi 13,5 yil sonra.44 yaşinda doğurdum.21 aylik.o kadar farkli ki ablasina göre.kelime sayisi cok fazla(ablada hiç yoktu),güçlü(halterci olacak diyoruz bu kızımız),korkusuz,unutmaz(bugun evde bir tüp buldu.sanirim idrar icin verilmişti.unutmuşuz.onu koluna tutup kann diyor ki en son 11-12 ay once tahlil yaptirmistim.ayni şeyi yaptive hatirlamiş şaşirdik),tek başina oyun parkinda salincaği öne arkaya kendi ritim tutturup sallaniyor.kaydirağa cikip kayiyor.ablasi 5-6 yaşinda bile kaydiraktan kaymaya korkardi.sacini tarar,başina bisiklet kaskini kendi takar,beresini giyer,oyuncak gözlüğu takar,v.b.
İkisi de benim kizim.aralarinda o kadar fark varki.9 yaşinda yaptirdiğimiz zeka testinde ablasi üstün mental kapasite tüm zeka puani diye okutmustu dr.
Uzun oldu biraz.anlatmaya çaliştim farki.
Evet cnm gittimDoktora gittiniz miolmuyorsensiz
Peki sonuç?Evet cnm gittim
Canım çocuk doktoru çocuk gelişimciye yönlendirdiPeki sonuç?
Gözünüz aydın geçmiş olsunCanım çocuk doktoru çocuk gelişimciye yönlendirdi
Göz teması sizinle iletişime geçmesi adına bakması varsa endişe etme dedi eşim de 5 yaşında konuşmuş genetik olur dedi
Ama ben bu arada işaret parmağını kullanması öğrettim her şey öğretmeyle alakalı aslında
Ama içimde şüphe kalmasın diye bn gene de götüreceğim
Teşekkür ediyorum cnm tv yi kaldırmak ve kitap okumak çok işe yarıyor aslındaGözünüz aydın geçmiş olsun
merhabalar bayağıda geç olmuş siz yazalı merak ettim bebeğiniz işaret parmağını kullanmayı öğrenmiş miydi hersey yolunda mı devam etti umarım herşey iyidir cevap verirseniz çok mutlu olurumBabası 6 yaşında konuşmuş bn konuşmaya pek takılmıyorum zaten de önemli olan işaret parmağını kullanması ona takık durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?