I ikimavisannesi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 117 5 42 Pazar 20:05 Konu Sahibi ikimavisannesi #41 ikimavisannesi .!.: Bende şuan Dehb den şüphe ediyorum gerçekten Genişletmek için tıkla... Ama Dehb hakkında hiç bir bilgim yok
ikimavisannesi .!.: Bende şuan Dehb den şüphe ediyorum gerçekten Genişletmek için tıkla... Ama Dehb hakkında hiç bir bilgim yok
M mimoza2015 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 292 382 Pazar 21:37 Konu Sahibi ikimavisannesi #42 mimoza2015 .!.: Doktor otizm yok dışarı yoktur. Benim kızımdan yok dolardı ben inatla var diyordum. Genişletmek için tıkla... ikimavisannesi .!.: Bende şuan Dehb den şüphe ediyorum gerçekten Genişletmek için tıkla... Dehb asperger sendromu diyor yabancı mahalleler. Hafif otizm yani. Ama bu çocuklar normal.okullara gidip evlenip çoluk çocuğa karışıyorlar. Zamanla göze batmıyor davranışları büyüdükçe düzeliyor
mimoza2015 .!.: Doktor otizm yok dışarı yoktur. Benim kızımdan yok dolardı ben inatla var diyordum. Genişletmek için tıkla... ikimavisannesi .!.: Bende şuan Dehb den şüphe ediyorum gerçekten Genişletmek için tıkla... Dehb asperger sendromu diyor yabancı mahalleler. Hafif otizm yani. Ama bu çocuklar normal.okullara gidip evlenip çoluk çocuğa karışıyorlar. Zamanla göze batmıyor davranışları büyüdükçe düzeliyor