- 3 Mart 2025
- 18
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi ikimavisannesi
Başka herhangi bir belirti var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim profilinden bakarsanız başından beri yazdim hep cok yere goturdumBaşka herhangi bir belirti var mı?
Suan yapmiyor bıraktı en onemli seymkelimeso var mi? Goz temasi kuruyor mu bunlar varsa korkmayinHala parmaklarını o şekilde yapıyor mu?
Öyleyse bisey yoktur kormayin benceBunların hepsi var oyun grubuna götürdüm dün öğretmen hiç bir problem yok dedi
haftasonu götüreceğiz demiştiniz,ne yaptınız acaba? hâlâ devam ediyor mu o hareketBunların hepsi var oyun grubuna götürdüm dün öğretmen hiç bir problem yok dedi
Bence evleadinizin tadını çıkarın eğer gözetmeksizin varsa etkileşimi varsa korkmayın, başından verinkonustugum ayni şüpheyi yaşadığımız 4 bayan var hepsinin suan iyi cocuklari sizde korkmayın benceMerhaba, gidemedik arasıra yapıyor sizde durumlar nasıl?
merhaba bu parmak işi bizde de var sadece bu var nasıl bıraktı ne yaptınız inanın kafayı yiyeceğim artık ve 18 nisanda 2 yaş olacakSuan yapmiyor bıraktı en onemli seymkelimeso var mi? Goz temasi kuruyor mu bunlar varsa korkmayin
Şuan ki durum ne bnm oğlumda aynısı şuan 15 aylıkMerhaba
Uzun zamandır yani oglum 7 aylik olduğundan beri otizm mk değil mi diye şüphe yasiyoruz,fakat bazı belirtiler olsada kaybolup tekrara başka şeyler çıkmaya başlıyor şuanda oglum 19 aylik komut aliyor ,taklit ediyor,goz teması var fakat garip bazı hareketleri var ,soyle sıralayabilirim,psikiyatriye götürdük hiperaktivite olabecegini söyledi fakat parmaklarini garip tutusu çok dikkatimi cekiuor ve surekli yapiyor dediklerimizi anlıyor isteklerini belirtiyor isaret ediyor ,fakat biseyler doğru gitmiyor sanki,bu parmak tutma sekli hakkinda bilgisi olanlar yazabilirseniz sevinirim resmini yükledim ne şekilde yaptigini
1- ismine bakmiyor
2- Ara ara kendi etrafında dönme (gün içerisinde bir yada iki kere)
3- Ara ara kafasini saga sola sallama (gün içerisinde bir yada iki kere bazen yok)
4-Eline geçen şeyleri atma,çekmece başlatma
5-Hayirdan anlamiyor
6-Disari çıktığımızda hic biri dinlemiyor ve umrunda değiliz başını alıp gidiyor
7-Hala biseyleri agzina sokuyor
8- isaret paramagi ve orta parmagini bir garip yapiyor
9-Sosyal gülümsemesi yok denecek kadar az
10-Hic oturmuyor surekli gezme ve karıştırma halinde aşırı hareketli
Suan 4 nisanda 2 yas olacak bi ara bırakmıştı parmaklarini öyle yapmayı ama sevindim ne güzel birseyi yok diyordum ama 3 gundur gene başladı yapmaya ve parmak ucu yurudu cok kısa süre bu aksam asiri moralim bozulduŞuan ki durum ne bnm oğlumda aynısı şuan 15 aylık
Düzelir inşallah yaSuan 4 nisanda 2 yas olacak bi ara bırakmıştı parmaklarini öyle yapmayı ama sevindim ne güzel birseyi yok diyordum ama 3 gundur gene başladı yapmaya ve parmak ucu yurudu cok kısa süre bu aksam asiri moralim bozuldu
Bizimkide 4 nisanda 2 yas olacak konusuyor ama sayıları öyle 10 a kadar net saymıyor renkleri soyluyor bazen karıştırıyor bırakmıştı ne güzel o parmak hareketini gene yapmaya başladı psikiyatri hiperaktivite demisti en son bize güzele gidiyordu hersey bitmişti ama gene başladı şimdi 3 gundur gene öyle yapmaya başladı parmağını moralim asiri bozuk bide saniyelik parmak ucu yurudu dün akşam o parmak olayına bir kaç yerde Dehb yazmislar,öyle diye düşünüyorum çünkü ssiri hareketli ve hic oturmaz sureklingezme halinde evin icindemerhaba bu parmak işi bizde de var sadece bu var nasıl bıraktı ne yaptınız inanın kafayı yiyeceğim artık ve 18 nisanda 2 yaş olacak
psikolog ile görüştük ama tanı için psikiyatri lazımmış parmak dışında bi sıkıntı yok çok net konuşuyor renkleri biliyor 10 a kadar sayıyor ama tek büyüyor gurbetteyiz ve küçük bir ileçedeyiz sıfır ekran ama sıfır akrano parmağa takıldığım için hiçbir anın tadını
evet oğlumda enerjisini atamıyor günde 3 saat net dışardayız 30 dakika banyo süreci ve evde hep hareketlilik ama yetmiyor gerçekten bizim çocuklar çok değişikBizimkide 4 nisanda 2 yas olacak konusuyor ama sayıları öyle 10 a kadar net saymıyor renkleri soyluyor bazen karıştırıyor bırakmıştı ne güzel o parmak hareketini gene yapmaya başladı psikiyatri hiperaktivite demisti en son bize güzele gidiyordu hersey bitmişti ama gene başladı şimdi 3 gundur gene öyle yapmaya başladı parmağını moralim asiri bozuk bide saniyelik parmak ucu yurudu dün akşam o parmak olayına bir kaç yerde Dehb yazmislar,öyle diye düşünüyorum çünkü ssiri hareketli ve hic oturmaz sureklingezme halinde evin icinde
ay Allahım ya ne diyim bilmiyorum biz çok takıyoruz diye çekiyoruz galiba her şeyiBizim hepsini bırakmıştı parmak ucu hic yürütüyordu simdinbu sabah balerin gibi yurudu
Evet ben ilk suphelendigimizde bir ayda 8 kilo vermistim simdide moralim alt üst oldu elini böyle yapiyoray Allahım ya ne diyim bilmiyorum biz çok takıyoruz diye çekiyoruz galiba her şeyi
inşallah bir an önce sağlıkla ve sorunsuzca büyürler çünkü korkarım biz hızlı yaşlanacağız
bizim ki tamamen üst üste biniyor bakın bu şekilde ay görünce bile sinir oluyorum valla,oğlum parmağınla ne yapıyosun diyorum ve bilinçli yapamıyoEvet ben ilk suphelendigimizde bir ayda 8 kilo vermistim simdide moralim alt üst oldu elini böyle yapiyor