Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler . Sizin oğlunuz kaç yaşında ve hangi belirtilerden anladınız biraz bilgi verebilir misiniz?Moralinizi bozmayın.erken yaşta tanı almış bu sizin için avantaj.0-6 yaş beyin gelisimi için çok önemli. Altın çağları bu zamanlar. Hemen özel eğitime başlayın. Diyete başlayın. Glutensiz kazeinsiz diyet yapın. İnstagrmda otizmbitti adlı sayfa var takviyelerle kadın oğlunu kurtarmış otizmden. Umutsuz olmayın en başından.
Benim oğlumda atipik otizm.ilerleme oluyor ama yavaş yavaş.her çocuğun etkilenmesi farklı oluyor
Teşekkürler . Sizin oğlunuhangi belirtilerden anladınız biraz bilgi verebilir misiniz?
Daha önce herşey normalmiydi acaba ?4 yaşında şimdi. 3 yaşındayken başladı. Tipik belirtiler ismine dönmeme, kendi etrafında dönmesi vs
Merhaba.Daha önce herşey normalmiydi acaba ?
Göz teması ismine dönme komut alma daha önce varmıydı?
Kesinlikle katılıyorum melek hanımMerhaba.
Daha önce belki değildi sadece konuşması yoktu diğer herşey normaldi oyuncaklarıyla oynardı göz teması vardi.
2 yaştan sonra sürekli koşmaya basladi,çevreye ilgisi azaldı,duymuyormus gbi oldu seslenince bakmadı göz teması koptu gitti.
Hemen özel eğitime başladık bir senedir alıyoruz çok şükür göz teması var smdi ama hala konuşma yok.yakinda olur inşallah.
Ben otizmin asilarla ilgili olduğu düşüncesine çok yakınım. Çünkü 2 yaş açısında hemşireye bay bay yapan çocuk 2 yaştan sonra kapalı kutuya döndü. Ne duyuyordu bizi ne bakıyordu. Otizme yatkınlığı vardı asilarla tam tetikledi diye dusunuyorum
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın.Kesinlikle katılıyorum melek hanım
Bugüne kadar devlet ve özel bütün aşıları eksiksiz yaptıran ben çevremden okadar çok şey görüp duydumki geri kalanları yaptırmayı düşünmüyorum
Bilemiyorum ne düşünmeliyim ne yapmalıyım insan sırlarla dolu bir dünyada yaşıyor sanki
Arkadaşım hiç aşı yaptırmadı bebeğine bir sürü uğraştı sürekli aradılar bir ton şey
Yakınım da sizin geçtiğiniz süreçlerden geçti
Diyet ve sas dinletilerini denedinizmi ya da duydunuzmu onların da çok faydası olduğu söyleniyor aslında