Öten ayakkabıya çözüm?

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
Dün yeni bir bot aldım

bugün işe giydim ciyak ciyak ötüyo koridor yankılanıyo nerdeyse

bunun çaresi var mı yürümeye utanır oldum

Dün yeni bir bot aldım

bende de var bu sıkıntı sanırım ayakkabı tabanına lastik geçirtiyorlar..bende platform botum için yaptırıcam.

1-2 güne geçer giydikçe.. Patatesi ortadan bölüp tabanına sürün işe yarayabilir..

Dün yeni bir bot aldım

aynısı başımdaydı iki hafta öncesine kadar. gidip bildiğim bir ayakkabıcıda lastik taktırdım. artı olarak ötmesini durdurmasını rica ettim adam halletti. aldığım kurumsal mağaza 1 aya halledemedi, esnaf abi birkaç güne halletti şükür.

genelde markalı kaliteli ayakkabılar çıkarıyor bu sesi hele spor ayakkabılar.millet görmeden de anlar olmuştu benim geldiğimi..

ayakkabıcı da tamir ediyorlar ya lastik tabanlık gibi ben yaptırmıştım ve o sorundan kurtuldum :)

1-2 güne geçer giydikçe.. Patatesi ortadan bölüp tabanına sürün işe yarayabilir..

teşekkür ederim deneyeceğim yalnız oturduğum yerden bileğimi oynatınca da ses geliyo yani sorun sadece taban değil

bence direk o ayakkabıyı at çok igrenç bi ses :KK45:

genelde markalı kaliteli ayakkabılar çıkarıyor bu sesi hele spor ayakkabılar.millet görmeden de anlar olmuştu benim geldiğimi..

çok para verdim ya :cry:

aynısı başımdaydı iki hafta öncesine kadar. gidip bildiğim bir ayakkabıcıda lastik taktırdım. artı olarak ötmesini durdurmasını rica ettim adam halletti. aldığım kurumsal mağaza 1 aya halledemedi, esnaf abi birkaç güne halletti şükür.

bende bir tamirciye gideyim bari

X