Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de var bu sıkıntı sanırım ayakkabı tabanına lastik geçirtiyorlar..bende platform botum için yaptırıcam.Dün yeni bir bot aldım
bugün işe giydim ciyak ciyak ötüyo koridor yankılanıyo nerdeyse
bunun çaresi var mı yürümeye utanır oldum
bende de var bu sıkıntı sanırım ayakkabı tabanına lastik geçirtiyorlar..bende platform botum için yaptırıcam.
biliyom lastik işte bacım aaaaaaaaaaaaaotururken bileğimi oynatıncada geliyo aynı ses sinir oldum bir bilen çıkar umarım şunun çaresini
Ben spor ayakkabılardan çekiyorum bunu. Hele de gıcık olduğum biri çıkarıyorsa sesi daha itici oluyor. Çaresi yok sanırım.Dün yeni bir bot aldım
Dün yeni bir bot aldım
ayakkabıcı da tamir ediyorlar ya lastik tabanlık gibi ben yaptırmıştım ve o sorundan kurtuldum :)
1-2 güne geçer giydikçe.. Patatesi ortadan bölüp tabanına sürün işe yarayabilir..
bence direk o ayakkabıyı at çok igrenç bi ses
genelde markalı kaliteli ayakkabılar çıkarıyor bu sesi hele spor ayakkabılar.millet görmeden de anlar olmuştu benim geldiğimi..
aynısı başımdaydı iki hafta öncesine kadar. gidip bildiğim bir ayakkabıcıda lastik taktırdım. artı olarak ötmesini durdurmasını rica ettim adam halletti. aldığım kurumsal mağaza 1 aya halledemedi, esnaf abi birkaç güne halletti şükür.