Otelde izolasyon odası

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.000
41
Arkadaşlar tatil yapmak İçin bugün otele giriş yaptık , tatil köyü konseptinde ... bir kat çıkılıp bizim odaya giriş yapılıyor fakat merdiven başınadaki dört ya da beş oda izolasyon odası , onların üst katını da bize vermişler ve içeride karantinada olanlar , bahçede güvenlik oturuyor odaların kapısında yani , o kapıların önünden geçip ben de odama geçiyorum
İzolasyon odaları böyle mi olmalı otellerde ? Daha uzakta olmalı değil mi ??
odalar bahçe katında ve içeride hastalar var

Bilmiyorum benim De kafam karıştı ve huzursuz oldum
Karantina odaları daha ayrı bir yerde olmalı diye düşündüm
Sağım solum ebe gibi bı durum oldu artk korona. Markete gidiyoruz. Alışveriş yapıyoruz. Her yere gidiyoruz. Her an herkes korona olabilir. Maske takıp dezenfektan al çantana. Yapacak bişey yok. Bu kadar koronaya takılan bı insan otele nasıl gidiyor ona da şaşırdım

O izolasyon odalarında hastalar değil yurt dışından Vs gelip mecburi süreyi tamamlayacak kişiler kalıyordur.
Yoksa ne işi var koronali hastaların tatil köyünde ben anlamadım.
Virüsü alıyoruz ve kuluçka süresinde belirti vermiyor ya. Ortalama 5 gün bu kuluçka süresi.
O arada otele girip otelde aniden hastalanma durumu olabiliyor. Ee otel kapı dışarı edemez ya müşterisini zaten seyahat yasak. Bu tür durumlarda otel onu izolasyon odasına alıyor.

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Bilmiyordum.

Apartmanda vaka olunca insanları alıp başka yere götürmüyorlar değil mi? O insanların odadan çıkışları zaten yasak. Ne sorun var odanın önünden geçmenizde?
O izolasyon odalarında hastalar değil yurt dışından Vs gelip mecburi süreyi tamamlayacak kişiler kalıyordur.
Yoksa ne işi var koronali hastaların tatil köyünde ben anlamadım.
Vaka bugün belli olmuş da izolasyon odası ile diğer odalar yan yana benim odada üst katta ama o odaların dibinden geçmek zorundayım bu da huzursuz etti

Öyle oturup oturup da biri bir konu açsa da klavyeden öyle bilmişlik taslasam da günlük hayatta kimseye diyemediğim şeylerin hırsını burda konu açanlardan çıkarsam diye pusu da bekleyen bazı zavallılar var burda
Yazık zavallısınız
Konuyu nereye çeksem nasıl çeksem de egom tatmin olsa diye kıvranıp durduğunuz nasıl da belli oluyor farkında değilsiniz

Kimsenin olmadığı katlarda veriliyor izolasyon odası diye izlemistim, bodrum kat gibi.
Ama girişte olsa bile size bulaşma olmaz korkmayın, eşimle ben aynı wc ve banyoyu kullandığımız halde eşime geçmemişti

Ben hicbir şey demedim ama merak ettiğim bir şey var burda bilmiş cevap verenlerin günlük hayatta suspus olduğunu nerden cikariyorsunuz. Gelen geçen aynı tezi yazıyor. Böyle bir deney yapılmış, sonuçlar ortaya çıkarılmış da benim mı haberim yok.

Alt kattan üst kata virüs bulaşmaz
Bu korona ilk çıktığı zamanlar bizim üst kattaki komşuya bulaşmış. Evinde karantinada duruyordu. Ben balkon ve camlara çıkamıyordum o da balkona çıkarsa başımdan aşağıya virüs düşer diye
Şimdi saçma geliyor da o zamanlar mantıklı geliyordu

Alt kattan üst kata virüs nasıl bulaşsın?
Madem bu kadar virüsten korkuyorsanız gitmeseydiniz tatile

Bu da yeni çıktı. Klavye basında pusu kuranlar , gerçek hayatta sus puslar bla bla … Konu açıyorsunuz ,insanlar yorum yapıyor. İşinize gelmeyen yorumu yapanlara yağdırıyorsunuz.
Eleştiriye açık değilseniz açmayın konu, kendinize hakaret edildiğini düşünüyorsanız da şikayet et butonu var şikayet edersiniz yönetim gereğini yapar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…