- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
-
- Konu Sahibi Prensescann
Evet ettik de bu ne kadar normal diye cidden aklım şaştı ???Odayı değiştirmeyi talep ettiniz mi? Ne dediler?
Vereceklermiş yeni odaOdayı değiştirmeyi talep ettiniz mi? Ne dediler?
Bilmiyorum benim De kafam karıştı ve huzursuz oldumApartmanda vaka olunca insanları alıp başka yere götürmüyorlar değil mi? O insanların odadan çıkışları zaten yasak. Ne sorun var odanın önünden geçmenizde?
Alt kattan üst kata virüs bulaşmaz
Sağım solum ebe gibi bı durum oldu artk korona. Markete gidiyoruz. Alışveriş yapıyoruz. Her yere gidiyoruz. Her an herkes korona olabilir. Maske takıp dezenfektan al çantana. Yapacak bişey yok. Bu kadar koronaya takılan bı insan otele nasıl gidiyor ona da şaşırdımBilmiyorum benim De kafam karıştı ve huzursuz oldum
Karantina odaları daha ayrı bir yerde olmalı diye düşündüm
Virüsü alıyoruz ve kuluçka süresinde belirti vermiyor ya. Ortalama 5 gün bu kuluçka süresi.O izolasyon odalarında hastalar değil yurt dışından Vs gelip mecburi süreyi tamamlayacak kişiler kalıyordur.
Yoksa ne işi var koronali hastaların tatil köyünde ben anlamadım.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Bilmiyordum.Virüsü alıyoruz ve kuluçka süresinde belirti vermiyor ya. Ortalama 5 gün bu kuluçka süresi.
O arada otele girip otelde aniden hastalanma durumu olabiliyor. Ee otel kapı dışarı edemez ya müşterisini zaten seyahat yasak. Bu tür durumlarda otel onu izolasyon odasına alıyor.
Apartmanda vaka olunca insanları alıp başka yere götürmüyorlar değil mi? O insanların odadan çıkışları zaten yasak. Ne sorun var odanın önünden geçmenizde?
Vaka bugün belli olmuş da izolasyon odası ile diğer odalar yan yana benim odada üst katta ama o odaların dibinden geçmek zorundayım bu da huzursuz ettiO izolasyon odalarında hastalar değil yurt dışından Vs gelip mecburi süreyi tamamlayacak kişiler kalıyordur.
Yoksa ne işi var koronali hastaların tatil köyünde ben anlamadım.
Ha ha haaaKoronalıların nasıl kapısının önünden geçmenize izin verirler yahu, onları toplama kampına göndermeleri gerekiyor :)
Hemen arayın, otel odalarından uzakta konuşlanan üstün güvenlikli toplama kampına göndersinler, panik yapmayın askeri araçlar yoldadır
Ben hicbir şey demedim ama merak ettiğim bir şey var burda bilmiş cevap verenlerin günlük hayatta suspus olduğunu nerden cikariyorsunuz. Gelen geçen aynı tezi yazıyor. Böyle bir deney yapılmış, sonuçlar ortaya çıkarılmış da benim mı haberim yok.Öyle oturup oturup da biri bir konu açsa da klavyeden öyle bilmişlik taslasam da günlük hayatta kimseye diyemediğim şeylerin hırsını burda konu açanlardan çıkarsam diye pusu da bekleyen bazı zavallılar var burda
Yazık zavallısınız
Konuyu nereye çeksem nasıl çeksem de egom tatmin olsa diye kıvranıp durduğunuz nasıl da belli oluyor farkında değilsiniz
Bu korona ilk çıktığı zamanlar bizim üst kattaki komşuya bulaşmış. Evinde karantinada duruyordu. Ben balkon ve camlara çıkamıyordum o da balkona çıkarsa başımdan aşağıya virüs düşer diyeAlt kattan üst kata virüs bulaşmaz