- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
-
- Konu Sahibi Prensescann
En Güzel cevap:) Bunun denizi var, havuzu var, yemek kısmi var, belki tekne gezisi var, güneşlenme kısmı var. Var da var yani.Alt kattan üst kata virüs nasıl bulaşsın.
Madem bu kadar virüsten korkuyorsanız gitmeseydiniz tatile
Aynen :))En Güzel cevap:) Bunun denizi var, havuzu var, yemek kısmi var, belki tekne gezisi var, güneşlenme kısmı var. Var da var yani.
En azından bir aksiyon almışlar, güzel.Vereceklermiş yeni oda
Öyle oturup oturup da biri bir konu açsa da klavyeden öyle bilmişlik taslasam da günlük hayatta kimseye diyemediğim şeylerin hırsını burda konu açanlardan çıkarsam diye pusu da bekleyen bazı zavallılar var burda
Yazık zavallısınız
Konuyu nereye çeksem nasıl çeksem de egom tatmin olsa diye kıvranıp durduğunuz nasıl da belli oluyor farkında değilsiniz
Ne kadar psikolojimizi bozmuş. Ben de geçen yıl pencereleri falan açamıyordum bir ara. Sanki hava kirlenmiş her yerinde virüs var gibi geliyorduBu korona ilk çıktığı zamanlar bizim üst kattaki komşuya bulaşmış. Evinde karantinada duruyordu. Ben balkon ve camlara çıkamıyordum o da balkona çıkarsa başımdan aşağıya virüs düşer diye
Şimdi saçma geliyor da o zamanlar mantıklı geliyordu
Duvarlar virüs geçirmez diye biliyorum amaAlt kattan üst kata virüs bulaşmaz
Öyle oturup oturup da biri bir konu açsa da klavyeden öyle bilmişlik taslasam da günlük hayatta kimseye diyemediğim şeylerin hırsını burda konu açanlardan çıkarsam diye pusu da bekleyen bazı zavallılar var burda
Yazık zavallısınız
Konuyu nereye çeksem nasıl çeksem de egom tatmin olsa diye kıvranıp durduğunuz nasıl da belli oluyor farkında değilsiniz
Peki nasıl cevaplar duymayı istersiniz mesela ? Sizi destekleyen , oteli ve personeli kötüleyip arkalarında topa tutmayı mı ? Siz alt kattaki otel misafirlerinin karantinada olduğunu ve bunun normal olup olmadığını ve size bulaşma olasılığının olup olmadığını sormuşsunuz anladığım kadarıyla . Ozaman söyle cevap vereyim , otel degil nerde olursanız olun siz dikkatli olduğunuz sürece size bulaşmaz . Yada buluşacağı varsa en güvenilir yerde bile bulaşır . İnsanlar zaten odada karantinada virüs sizin kata hangi yolla transfer olabilir sizce ?Öyle oturup oturup da biri bir konu açsa da klavyeden öyle bilmişlik taslasam da günlük hayatta kimseye diyemediğim şeylerin hırsını burda konu açanlardan çıkarsam diye pusu da bekleyen bazı zavallılar var burda
Yazık zavallısınız
Ben hicbir şey demedim ama merak ettiğim bir şey var burda bilmiş cevap verenlerin günlük hayatta suspus olduğunu nerden cikariyorsunuz. Gelen geçen aynı tezi yazıyor. Böyle bir deney yapılmış, sonuçlar ortaya çıkarılmış da benim mı haberim yok.
Bu tarz yorumlara cevap vermeden duramayan ve sürekli ban yiyen , yinede akıllanmayan bengünlük hayatta çatır çutur verdiğim cevapları burada yazsam her gün ban yerim yahu ben :) sırf sitede takılma hakkım elimde kalsın diye cevaplarım naif mesela benim.
En guvenilir tatil ev ve küvet ikilisi ozamanEn Güzel cevap:) Bunun denizi var, havuzu var, yemek kısmi var, belki tekne gezisi var, güneşlenme kısmı var. Var da var yani.
DeğiştirdimParanızla gitmişsiniz sonuçta başka odada kalmak hakkınız. Herkes çok bunaldı korksa da gitmiş olabilir yani. Ama ben olsam odamı değiştirirdim. Rahat edemezdim.
Aynen hiçbir belirti vermeyen süper yayicilar var. Hatta kadının biri oteldeki açık büfeden baya bir cok kisiye bulastirdi. Güney kore 31nolu hasta diye arayabilirsin.Sizden önce şezlojga uzanan adamın koronalı olmadığından emin misiniz?
Sizden önce masaya oturup yemek yiyen, elini ağzına yüzüne sürdükten sonra sandalyenin kolunu tutan adamın?
Bunları daha çok dert etmelisiniz