Otelde beraber kalma prosedürü hk

Kocam otelci, net bilgi aldım kendisinden hiç bir sıkıntı yok, iyi tatiller.

Yoo balayı odasına da verilmedik küçük bir oteldi yani balayı odası diye bi oda yoktu

Aynen ben de.
Sanırım Didem Yaylalı ismini uzun süre unutamayacağım.
Hatta bugüne kadar neden bilmiyordum diye de kendimden utandım!

Babamin arkadasinin kizi Didem.
O vefat ettikten sonra anne babasi da olmekten beter oldu, ikisinin de psikolojisi bozuldu,onca yillik yuvalari dagildi.
Babasi emekli asker, yeni actigi yerin adi Didem, salonun bi duvari boydan boya onun resmiyle kapli..
Ne kadar acilari buyuk olsa da olan yine olene oluyor
Allah rahmet eylesin.

Reactions: csi
Oteli simdi belirleyip arayip sormak daha mantıklı. Muhtemelen zorunlu değildir. Yasal olarak bilemiyorum ama o yuzden telde ne derler kestiremiyorum da en kötü ayrı odalarda kalın gidince sürpriz bi olayla karsılasırsanız

Otelden otele değişir. Kimi sitesinde yazar kimi yazmaz. Arayıp sorun bence. Sıkıntı yaşamayın orda. 3 sene boyunca eşimle evlilikten önce tatillere gittik. Hiç biri evlilik cüzdanı istemedi. Ege, Akdeniz gibi turistlerin çoğunlukla tercih ettiği bölgelerdeki oteller istemez çoğunlukla. Ama Misal bu hafta yalovada otel bakıyoruz, bilgilere bakarken bazılarında evlilik cüzdanı talep edilmektedir diye yazıyor bazılarında talep edilmemektedir yazıyor. Şüpeniz varsa arayıp sorun derim.

Bir otelci olarak söylüyorum. Kimse sormaz gidin eğlenmenize bakın

Eşimle defalarca kez otellere gittik hiçbirinde talep edilmedi. Ki zaten edilemez zira zina suç değil ( yanlış anlamayın zina ediyorsunuz vs gibi birşey söylemek istemiyorum. Bana göre gayet doğal bu durum ama yasa değişmeden önce yani zina suçken kontrol ediliyordu çoğu otelde onu aktarmak istedim.)
Yani sizden evlilik cüzdanı talep edemezler öyle bir hakları yok sadece rica anlamında otelin kuralı vardır bunu da otelin açıklamalarında belirtirtmek zorundalar.

gideceğiniz otelin sitesini kontrol edin. yazıyor bazılarında. kapadokya ya gitmiştik üni deyken. kız erkek bir kalamaz kuralı vardı bazıları sorun olmaz kalalım dediğinde red cevabı alınmıştı.

Hakimliğe tayt giyinmenin bile engel olduğunu gördük. Bu ne ki.

Benim bildiğim kadarıyla, otel kimlikleri alıp sisteme giriyor ama kim kiminle kalıyor, hangi odada kalıyor gibi detaylar girilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…