Otelde beraber kalma prosedürü hk

8 sene önce eşimle sevgiliyken Olimpos'ta yarım pansiyonda kaldık.
Büyük bir işletme değildi yani. Hiç de evlilik cüzdanı sormadılar.
Kim kime dum duma

Şehrine göre değişir. Mesela muhafazakâr geçinip en çok alkol tüketilen şehirlerden biriyse sorarlar

alt sınıf memurluklarda değil ama üst düzey denilebilecek memurluklarda maalesef bu otel mevzusu engel oluyormuş. hakimlik gibi... çok yanlış bence ama maalesef böyle.

alt sınıf memurluklarda değil ama üst düzey denilebilecek memurluklarda maalesef bu otel mevzusu engel oluyormuş. hakimlik gibi... çok yanlış bence ama maalesef böyle.
katılıyorum.şuanki atamalarda tayin durumlarından tabiri caizse iğne deliğinden geçiriliniyor..ve hangi otelde kimlerle kaldığın otele kimlerle giriş yaptığın kayıtlara alınıyor.yıllar öncesinde de böyleydi gerçi.yeni bişey değil ama şimdilerde dahada arttı

Evlenmeden önce sevgiliyken de eşimle otellerde kaldım, ondan önceki erkek arkadaşımla da kaldım. Hiç böyle bişey sorulmadı rahat olun.

Kamuyla benim veya arkadaşımın bir işi olmaz, yani o açıdan sorun olmaz ama bilgi için teşekkür ederim, dursun bu bilgi kenarda.
Ek olarak,gelecek plânlarınızda emniyet mensubu ya da askeri personel ile evlilik varsa o eğer isterse ve bu tür konuları sorun edecek biriyse ne zaman,nerede kiminle kaldığınızı öğrenir.
Hoş o tipte bir adamla da işiniz olmaz gibime geliyor

Min 4* hiç bir turistik otelde (Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı doğru dürüst otellerden bahsediyorum) evlilik cüzdanı sorulamaz.
Kimlik bilgilerinizi sisteme girerler o kadar.

Turistik otel kategorisindekiler de kalınabiliyor. Yanlıs hatırlamıyorsam 4-5 yıldızlı olanlar ama degisebiliyormus. Biz hep internetten alırdık açıklamada yazıyor zaten ona göre alırsanız sorun yaşamazsınız tabi yine de arayıp bir sorun

Emniyet mensubu veya askeri personel ile evlilik planım yok, daha doğrusu herhangi biriyle evlilik planım yok ama bu işler kısmet işi, belli olmaz, o yüzden hayır diyemem.

Ama tabii kiminle nerede ne yaptığımın peşine düşüp öğrenecek tipte bir adama hayır diyebilirim

5 yıldızlı otel sormaz lakin 4-3 yıldızlı otelin bölgesine göre sorma ihtimali var. Sebebi de özellikle şehir içi dusuk fiyatli otellerde fuhus riski olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…