OTEL SAHİBİYLE EVLENİYORUM DİYE BANA DÜŞMAN OLANLAR!!

Bu devirde hele hepsi Kazanova sanki Yılışıklık, kendinden eminlik, umursamazlık falan hepsi son düzeyde, bunlardaki hava Tom Cruise'da yoktur he
Çekingenliğe ben de şaşırdım valla. Buradaki kızlardan net öğrendiğim bir şey varsa- ki birkaç gün evvel sağolsunlar gözümü açtılar- bir anda kur yapan, rüya erkekler eninde sonunda kabusa dönüşüyor. Genele vurursak ağır sapık çıkıyor Acı ama gerçek bu, o sebeple böyle beklenmedik tanışmalar ancak filmlerde masum kalıyor

ve bu arada bu arkadaşım dediğim insanlar benden yavaş yavaş uzaklaştı. . Her yerden silmisler beni aramızda hiç bir şekilde tartışmada geçmediği haldı. ..

Onlar senden uzaklaştıysa sen de onlardan uzaklaş ne yapabilirsin ki böyle insanlarla.

Yeni arkadaşların olur, otel sahibi eşleri vardır yani etrafınızda eminim. Onlarla bir arkadaş grubu kurarsın, hem daha nezih, daha seviyeli bir ortam olur. Neticede hepsi otel sahibi eşi olacak.

Zaten ben şahsen otel sahibi eşlerinin başka meslek sahiplerinin eşlerinin seviyesine düşmesini, onlarla arkadaş olmasını kabullenemem

Zengin kız, fakir arkadaslar.Sesinde guzel zaten .zaten ilk günden kiskanmislar ilişkin sevgilini.ÜZÜLMé otel sahibi eşi olan bayanlar vardır. Evlenince arkadaş olursunuz.Otelin yıldız sayısını merak ettim buarada kaç yıldız.

Açık ve net bunlar senin kuruntun. kusura bakma ama egosu yüksek birisin ve eminim otel sahibi sana selam verdiği andan itibaren tevirlari değişen, arkadaşlarina sınıR koyan sensin.Ve yanlız kaldın.

kızım otel sahibiyle evlenirsen öyle olur koskoca otel sahibi yani pansiyon falan olsa bi nebze

Bence sen bu adamı araştır öyle evlen , belki arkadaşların bu adam hakkında bazı olumsuzluklar duyup söylediler sende beni kıskanıyorlar tribine mi girdin acaba ?

benim esimde evlenip bosanmis biri hadi yine senin arkadaslarin diyomus benim halalarim amcalarim ve kuzenlerim diyo evli adami ayartti bosanmaya sebep oldu diye bide yuva yikanin yuvasi olmaz diyolar bana valla hepsini sildim gorsem yuzlerine bakmiyorum kimseyede hesap vermiyorum hickimseyi duymuyorum gulup geciyorum isin aslini astarini bilmeyenler daha da cok cildiriyorlar ve baska yorumlara girmisler neymiste ben kuma olmusum ikinci hatun olmusum buseferde boyle diyorlar anlatiyolar sagda solda bosver duymazliktan gel gul eglen tadini cikart onceleri cok aglamistim ama bos insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…