otel oda arkadaşı..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
332
652
103
arkadaşlar merhaba. bir sebepten ötürü işyerimle eğitime geldik ve işyerimdeki ilgili birimin tek kadını olmam sebebiyle farklı bir şehirdeki şubemizden tanımadığım bir kadınla aynı odada kalmak zorundayım. tek kişi kalma şansım yok maalesef önce bunu söylemek istiyorum.
kadın benden 20 yaş büyük kıdemi de benden fazla. çok denk gelmemek için otele çok geç geliyorum ancak dün 23 gibi otele geldim deli gibi yorgunum kızılcık şerbeti açmış yüksek sesle, odanın dışından duyuluyor. girdim odaya reels izliyor bir de kulaklığı yok. utanır dedim bekledim sıfır utanma. söyledim dedim tvyi kapatın isterseniz çok ses oluyor. tvyi kapatıp reelse devam etti. ben lavaboya girince geri açmış. bende anlasın diye yattım uyudum kapatmak zorunda kaldı. sabah da günler sonra duş alacaktı duş almış ama afedersiniz iç çamaşırını yıkayıp koymuş duşakabine, havluları asılı duşakabinde. bende hiç ellemedim odaya gelince duşumu aldım. odadan da gezmeye çıkmıyor ki biraz ben de tek kalayım. ailemle bile konuşamaz oldum sürekli soğukta dışarı çıkıp konuşuyorum. ekip arkadaşlarım olayı biliyor ama üstlere söyleyemedim böyle saçma sebep mi olur diyebilirler diye. ben nasıl davranmalıyım yaa

Kaç zaman daha otelde kalacaksınız? Üstlere şikayet etmek konuyu çözer mi yoksa daha da mı zorlaştırır? Ya da maddiyyat varsa üstlerinizle konuşup bir az da üstüne siz koyarak tekli odaya geçebilir misiniz?

bence kısa ise kalma süreniz sabredin. kendi menajerinizle yakınsanız onla konuşun ilk derim. cok kıdemli birini sizinle aynı odada kaldırmazlar, o kadına tek kişilik oda tutarlardı diye düşünerek sizde kıdemli de olsa, çok kıdemli yada üst düzey olmadığını düşünüyorum kadının. o nedenle kendi menajerinizle bir konuşun. cok kıdemli birini zaten şikayet etmek zor olur. ama kısa kalacaksanız maksimum 1-2 gece daha ona bile değmez.

ne kadar kalacağımız belli değil daha üstlere söyleyip şu an bununla uğraşamayız demelerini de istemiyorum şu anda da sok ses tv izliyor mesela((

ne kadar kalacağımız belli değil daha üstlere söyleyip şu an bununla uğraşamayız demelerini de istemiyorum şu anda da sok ses tv izliyor mesela((
Bir ay falan kalacaksanız değistirin odayı. Ama birkaç günse eğitim harici çıkıp gezin vs . Kulaklık kullan deyin ses için de.

Benim aklıma TV kumandasını saklamak yada pili çıkarmak geldi. Ay hiç tahammül edemem bu kadar rahat insanlara. Normal olarak karşılıklı konuşsan olmaz mı? Anlamayacak birisi mi

Ne kadar kalacağınıza bağlı. 1ay 2 aysa istemediğinizi söyleyin sonuçta öğrenci değilsiniz ki aynı odayı paylaşmak zorunda kalasınız. Ama 1 hafta felansa geçer gider boşverin.

Naptın Enginar? Bir gelişme var mı?
hayır söyledim kendisine en azından ses konusunu ama bir şey yapmadı yani yarın ya da sonrasında döneceğimizi düşünerek sabrediyorum hala. her gün house keeping temizliyor sağolsun onunla teselli ediyorum kendimi. ondan önce odaya gelip temiz banyoda duş alıp bir daha girmiyorum. sürekli geziyorum odaya uyumaya geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…