Merhabalar. Ben bir öğretmen adayıyım ve güvenlik soruşturmamın olumsuz geleceğine dair kaygılarım var. 2019 yılından itibaren hayatıma ayrı tarihlerde 3 kişi girdi ve 3üyle de farklı zamanlarda otel apart gibi yerlerde bir kaç gün konakladım. Ayrıca biriyle sadece bir gün konakladım o da bir hataydı. Ayrıca bu ayrı kişilerle konaklama tarihlerim arasında yaklaşık 1er sene var. Bazı sitelerde otel kayıtlarının öğretmenlik güvenlik soruşturmasını olumsuz etkilediğine dair paylaşımlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Otel kayıtlarım güvenlik soruşturmasının olumsuz gelmesine sebep olur mu?
- Konu Sahibi fissy444
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim umarım olmazMerhabalar. Asker, polis , savcı vs mesleklerde sorun olduğunu biliyorum ama öğretmenlikte hiç duymadım. İçiniz tahat olsun
Oha öyle bi şey mi varmış
Merhabalar. Ben bir öğretmen adayıyım ve güvenlik soruşturmamın olumsuz geleceğine dair kaygılarım var. 2019 yılından itibaren hayatıma ayrı tarihlerde 3 kişi girdi ve 3üyle de farklı zamanlarda otel apart gibi yerlerde bir kaç gün konakladım. Ayrıca biriyle sadece bir gün konakladım o da bir hataydı. Ayrıca bu ayrı kişilerle konaklama tarihlerim arasında yaklaşık 1er sene var. Bazı sitelerde otel kayıtlarının öğretmenlik güvenlik soruşturmasını olumsuz etkilediğine dair paylaşımlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
şükür öyle bir durum olmadı. Güvenlik soruşturması için fişleme adı altında bakılıyor sanırım. Sadece benim durumum sorun teşkil eder mi diye biraz panikledimO tarz şeylere bakmazlar. İçiniz rahat olsun.
O sizin özel hayatınız. Özel hayat gizliliği diye birşey var. Oteller kayıtlarını vermezler savcı izni olmadan. Onda da çok büyük bir olay olması lazım. Sonuçta odada adam öldürmediniz değil mi
valla ben de net bir şey söyleyemiyorum herkes ayrı yazmış internette ama sanırım evetOha öyle bi şey mi varmış
Otele sadece anasıyla giden ben asdfghjvalla ben de net bir şey söyleyemiyorum herkes ayrı yazmış internette ama sanırım evet
Merhaba.. Güvenlik soruşturmasında bir etkisi oldu mu otel kaydının? Güncelleme yaparsanız çok sevinirim bende aynı durumdayım.Merhabalar. Ben bir öğretmen adayıyım ve güvenlik soruşturmamın olumsuz geleceğine dair kaygılarım var. 2019 yılından itibaren hayatıma ayrı tarihlerde 3 kişi girdi ve 3üyle de farklı zamanlarda otel apart gibi yerlerde bir kaç gün konakladım. Ayrıca biriyle sadece bir gün konakladım o da bir hataydı. Ayrıca bu ayrı kişilerle konaklama tarihlerim arasında yaklaşık 1er sene var. Bazı sitelerde otel kayıtlarının öğretmenlik güvenlik soruşturmasını olumsuz etkilediğine dair paylaşımlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Asker ve polis sorusturmasinda oluyor oteli bilmiyorum ama günlük ev sıkıntı olumsuz oluyor soruşturmaMerhabalar. Ben bir öğretmen adayıyım ve güvenlik soruşturmamın olumsuz geleceğine dair kaygılarım var. 2019 yılından itibaren hayatıma ayrı tarihlerde 3 kişi girdi ve 3üyle de farklı zamanlarda otel apart gibi yerlerde bir kaç gün konakladım. Ayrıca biriyle sadece bir gün konakladım o da bir hataydı. Ayrıca bu ayrı kişilerle konaklama tarihlerim arasında yaklaşık 1er sene var. Bazı sitelerde otel kayıtlarının öğretmenlik güvenlik soruşturmasını olumsuz etkilediğine dair paylaşımlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Atandiniz miMerhabalar. Ben bir öğretmen adayıyım ve güvenlik soruşturmamın olumsuz geleceğine dair kaygılarım var. 2019 yılından itibaren hayatıma ayrı tarihlerde 3 kişi girdi ve 3üyle de farklı zamanlarda otel apart gibi yerlerde bir kaç gün konakladım. Ayrıca biriyle sadece bir gün konakladım o da bir hataydı. Ayrıca bu ayrı kişilerle konaklama tarihlerim arasında yaklaşık 1er sene var. Bazı sitelerde otel kayıtlarının öğretmenlik güvenlik soruşturmasını olumsuz etkilediğine dair paylaşımlar gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olan veya benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bu sizin özel hayatınız. Etkilememesi gerekiyor. Umarım da öyle bir şey yoktur.
Hatasıyla doğrusuyla sizin özeliniz. Hataydı falan diye de bize açıklama yapmanıza gerek yok.
Atandiniz mi hocam ?Merhaba.. Güvenlik soruşturmasında bir etkisi oldu mu otel kaydının? Güncelleme yaparsanız çok sevinirim bende aynı durumdayım.