memuriyet , okb yardım edin nolur çok kötüyüm

yok asla hic bir sey yok tertemiz ne adli sicil kaydı ne de arşiv kaydı bulunmuyor , internette otel kaydına bakılır yazıyordu
Gıvenlik sorusturmasında ciddi bir durum olmadıgı sürece kesinlikle sorun cıkmıyor.
Fetö, terör, yuz kızartıcı suc ( resmi suc kayıtlı olarak olması gerekiyor) vb gibi durumların olması lazım. Arkadasınız size anlatırken birseyi atlamıstır ya fetö vardr ya bir uyelik ya da sınavı kazanamayıp etrafına öyle açıklamıstır. Kaldı ki artık 2016 senesinden sonra foldurulan ayrıntılı sorusturma kağıdını bile iptal ettiler standart karakola gidiyor arastırmalar.
Ama siz ajan olmayı düşünüyorsanız o başka o zaman yanlış anlamayın ebenizin kim olduguyla bile ilgilenebilirler 😂

merhabalar kusura bakmayın şimdiden herkesi kendi derdimle bogacagım için öncelikle çok özür dilerim.
24 yaşında bir öğretmenim henüz atanmadım , ileri derecede okb hastasıyım herşeyi çok fazla kafaya takıp büyütürüm. Memur olup atanmak en cok isteğim ama bazen durup durup bir seylerin engel olacağına ve atanamayacagıma dair endişelerim var çok korkuyorum bundan yaklaşık 3 ay önceye kadar 4 senelik bir erkek arkadaşım vardı , erkek arkadaşımla cinsel hayatımız vardı ve ben takıntılarım yüzünden sürekli gebe olduğumu düşünür sürekli kan tesi yapardım ve e nabızda hepsi görülüyor bildiğiniz üzere. Gecen bir arkadaşım atanma sürecindeyken güvenlik soruşturmasının olumsuz oldugu için atanamadığını belirtti özel okuldayım şuan atanamayan arkadaşımda özel okulda çalışıyor. Neyse ben bu güvenlik soruşturması olayını duydum zaten takıntı hastasıyım sen misin bunu duyan tamamdırrr kesin bende de bir şey çıkacak ya benimde güvenlik soruşturmam olumsuz olursa atanamazsam diye düşünüp düşünüp durdum neyse gittim internetten araştırdım , adli sicil kaydı, siyasi suç vs vs bakılıyormuş birde orda bir madde okudum '' Ahlaka aykırı yüz kızartıcı suç olup olmadığına bakılır '' yani bu da otel kaydı demek , birden fazla insanla otel kaydım var mı yok mu diye ben karşı cinsle otelde kalmadığımı biliyorum ama diyorum ya sürekli takıntı yüzünden düşünmeden duramıyorum beynim sanki oyun oynuyor bana ya kaldıysam ne olacak kesin atanamayacam diyorum , tam bunu hallettim bu seferde ya e nabız kayıtlarımı incelenirse , bu seferde bu kadın süreki beta hcg vermiş , demekki fuhuş vs olayları var ve bekar diyip beni atamazlarsa diye diye düşünüp kafayı yedim nolursunuz ben bu durumun içinden nasıl çıkacam nasıl kurtulacam bir akıl verin
Adet olamama durumunda dahi beta hcg bakmadan adet söktürücü vermiyorlar. Boşuna endişe ediyorsunuz.

Ahlaka aykırı yüz kızartıcı suç diyip Otelde kalmak diyorsunuz. Otelde kalmak suç mu? Öncelikle suçun tanımına bakın. Kendinizi biraz rahtlatın ve akış terapileri yapın. Hayata ve akışa güvenmek rahatkatacaktır

Bahsettiğiniz durumlar memuriyete engel değil ama okb nizin olması sizi işinizi yaparken zorlayabilir,bu nedenle psikiyatri desteği almanız meslek hayatınız açısından olumlu olur bence

yok asla hic bir sey yok tertemiz ne adli sicil kaydı ne de arşiv kaydı bulunmuyor , internette otel kaydına bakılır yazıyordu
Atanmayı falan bırak şimdi de acilen tedavi ol böyle yaşanmaz etrafındakilere de zehir ediyosundur hayatı kendine de cidden böyle biri var yakın çevremde sürekli onu ikna etmemi avutmamı bekliyor sanki cinnetlik olacağım sabrediyorum

Cinsel hayatınız olması ahlaka aykırı yüz kızartıcı bir suç değildir.
Tecavüz, hırsızlık, vs benim aklıma gelen ahlaka aykırı yüz kızartıcı suçlardır.
öğrencinizi taciz edersiniz filan bunun gibi meslek ahlakına da aykırı olan şeyler dosyanıza işlenir. Kiminle sevistiginizden devlete ne? Burası Iran mı?

Ben kimya mühendisiyim. Içişleri Bin sınavına girmiştim bi tarihte. Güvenlik soruşturmasına bir polis geldi. Sin sınıftım, belirttiğim adres de ananenin dedemin evi. Orda bana sorduğu soru , Filan tarihte ünv yemekhane boykotu eylemleri olmuştu katıldın mı? Unv filan yerinde bildiri dağıtılır aldın mi? Bu konularda neler düşünüyorsun?

umarim fikir vermiştir.

Ben kimya mühendisiyim. Içişleri Bin sınavına girmiştim bi tarihte. Güvenlik soruşturmasına bir polis geldi. Sin sınıftım, belirttiğim adres de ananenin dedemin evi. Orda bana sorduğu soru , Filan tarihte ünv yemekhane boykotu eylemleri olmuştu katıldın mı? Unv filan yerinde bildiri dağıtılır aldın mi? Bu konularda neler düşünüyorsun?

umarim fikir vermiştir.

Ben de zamanında bir işe girmiştim devlet sayılır. Güvenlik soruşturmasına eve gelmişler benzer sorular sormuşlar. Ama ben yoktum. Annem kalp krizi geçiriyormuş nerdeyse. Komşular kapıya çıkmış. Succu olaylara karışmış diye adım çıkmıştı hahahahha 😂

Ama kayıtlari gizleyebiliyorduk en son e nabızdan diye biliyorum. Doktor bile görmeyebiliyor gizlerseniz önceki kayıtlari ama anlamadim ne alaka zaten?
Kim inceleyecek binlerce insanin e nabızını oturup.
Öte yandan korunmasız ilişkiye giriyor olamazsıniz değil mi? Lütfen gerekiyorsa dogum kontrol hapi kullanın ama korunmadan ilişkiye girmeyin. Sonuçlari ağir olur.

Ben de zamanında bir işe girmiştim devlet sayılır. Güvenlik soruşturmasına eve gelmişler benzer sorular sormuşlar. Ama ben yoktum. Annem kalp krizi geçiriyormuş nerdeyse. Komşular kapıya çıkmış. Succu olaylara karışmış diye adım çıkmıştı hahahahha 😂
yanı üstelik de destekliyordum 😄😄Bildiri dağıtmamıştım ama dağıtanlar da arkadaşımdı tabi ki.alip okumuştum.

Allah aşkınıza ruhsal durumu sağlıksız olanlar bu mesleği yapmasınlar,zaten kolay değil işimiz, çocuklar ve ergenlerle uğraşmak hiç kolay değil,hem öğrencilere hiçbir faydanız olmaz hem de maskarası olursunuz inanın.Güzelce tedavi görün,ruhunuzu iyişeştirib o şekilde girim Kpss'ye

Hastalığını bir kenara bırakıyorum öğretmen olmuşsun belli bir eğitimden geçmişsin illaki hala kalkıp atanırken e nabiza bakarlar mi diyorsun yüz kızartıcı suç işlemek maddesini beta HCG baktırmakla l, otelde kalmak ile yapıldığını düşünüp soruyorsun. Allah aşkına nasıl meslek sahibi olunuyor böyle. Bu üniversitelerde ne öğretiliyor ya bu cahillikle öğretmen olmuşsun brova atanirsin da sen korkma.

X