- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 39
- Konu Sahibi redpinkyellow
Böyle bir sorun okumuştum.. Tıpa tıp aynısı.. Konu gine tekrardan acılmış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük bir düzeltme yapayım, her ay değil çoğunlukla günlük olarak iletilir polise :)Otellerde kimlik bilgileri her ay toplanıp emniyete iletilir, aranan biri var mı vs gibisinden. Onun dışında güvenlik soruşturmasında bakılan tek şey geçmişte bir suç işlemiş mi, veya işlediyse de bu mesleği yapmasına engel mi diye sicil araştırması yapılır. Biliyorum, eşim de bu şekilde oldu ileride atama durumunda bende nasıl olacak diye tanıdık bir polise sordum. Ayrıca soruşturmayı bayaa bekletiyorlar sebebi otel kayıtları araştırması değil, evrak verilme tarihine ertelemek için.
Ayrıca gerçekten yani bunu gizlenmesi neden eşinden? Sonuçta kaç senelik sevgilisi elbet birşeyler olabilir. Hem bence bu şekilde eşine de haksızlık yapmış, sonuçta bence bu konular konuşulmalı önceden eğer bulaşıcı hastalık durumu olursa diye en azından diğer taraf sıkıntı yapmaması için önlem bile alınmalı...
Eğer erkek paylaşmış ve kadın gizlemiş ise o zaman bu durum yanlış olur elbette. Fakat erkek hiç bir şey anlatmamış ise kadının da tüm özelini anlatmasına gerek yok. Sonuçta o dönemde o kişi ile yaşananlarda özeldir. Durduk yere anlatılmasına lüzum yok. Konusu geçer, çiftler birbirleri ile paylaşır ise anlatılabilir karşılıklı.Kadın ya da erkeğin böyle şeyler yaşaması gayet doğal. Burada etik olmayan kısım karşıdakine dürüst olunmaması.
O kadar ayrıntıya inilmez hem o sizin özeliniz onlara neki ailede herhangi yüz kızartıcı olay olup olmadığı adli kaydına bakiliyorbu yaz kpss ye girecek öğretmen adayı bir arkadaşm adına yazıyorum. Kendisi evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla 5 yıllık ilişkisi süresince farklı sehirlerde buluşup otellerde konaklamışlar. iki kişilik odalarda. ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmiş yıllar gecmiş 5 yıl geçmiş şimdi kpss öğretmenlik mülakat sürecinde soruşturma yapıyorlarmış otel kayıtlarına bakıldığı söyleniyormuş memurlar nette öyle okumuş. soruşturmasını olumsuz etkiler mi diye endişeden ders çalışamıyor kızcağız hatta mülakat sonucı olumsuz gelirse idare mah dava acılıyormuş bu dava sürecinde böyle bir şeyden elendiği ortaya çıkarsa eşim benden ayrılır diyor. Bence bu özel hayatın gizliliğine giriyr mahkemeden savcılık izni olmadan otel kaydına kimle kaldığına bakamazlar telefonları dinleyemezler diye biliyorum ben.. sizin bu konuda fikriniz var mı?
SagolunBütün mesajları okuyamadım o nedenle daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama içiniz rahat olsun girilmesi en zor/en kritik Bakanlıklarda bile bu sorun olmuyor. Bildiğim o kadar çok örnek var ki, arkadaşınıza rahat rahat mülakatına hazırlanmasını söyleyebilirsiniz :)
Yaa ne guldum buna hehehehehheheElbette otel kayıtları, tarihler, beraber kaldığı Kişi bilgileri falan ciltlenip adresine gönderiliyor. Nasıl yapmış arkadaşınız bu hatayı Allahım düzeltme: az mantıklı olun çok rica ediyorum
. Kitap haline getiriliyor dersem daha korkutucu olur diye düşündüm, hani devlet ciddiyeti adabı babında :)Yaa ne guldum buna hehehehehhehe
Hayir ciltlenip ne ya ahahahhahahaa