kpss soruşturma sürecinde otel kaydına bakıyorlarsa eğer bu durum sizce sorun olur mu?

Böyle bir sorun okumuştum.. Tıpa tıp aynısı.. Konu gine tekrardan acılmış..

Ay yok artık... Otel kaydına neden bakılsın? Oldu olacak bekaret testine soksunlar bekarları! Bence ciddi derecede saçmalık. Yoktur öyle birşey.

Otellerde kimlik bilgileri her ay toplanıp emniyete iletilir, aranan biri var mı vs gibisinden. Onun dışında güvenlik soruşturmasında bakılan tek şey geçmişte bir suç işlemiş mi, veya işlediyse de bu mesleği yapmasına engel mi diye sicil araştırması yapılır. Biliyorum, eşim de bu şekilde oldu ileride atama durumunda bende nasıl olacak diye tanıdık bir polise sordum. Ayrıca soruşturmayı bayaa bekletiyorlar sebebi otel kayıtları araştırması değil, evrak verilme tarihine ertelemek için.

Ayrıca gerçekten yani bunu gizlenmesi neden eşinden? Sonuçta kaç senelik sevgilisi elbet birşeyler olabilir. Hem bence bu şekilde eşine de haksızlık yapmış, sonuçta bence bu konular konuşulmalı önceden eğer bulaşıcı hastalık durumu olursa diye en azından diğer taraf sıkıntı yapmaması için önlem bile alınmalı...
Küçük bir düzeltme yapayım, her ay değil çoğunlukla günlük olarak iletilir polise :)

Bakılır ama personel şubeye gelen evrak özet. Onu emniyet bilir. Şahısta terör şüphesi varsa belki. Ama o evraklari kurumda bi kac kişi gorebiliyor diye biliyorum.

Bütün mesajları okuyamadım o nedenle daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama içiniz rahat olsun girilmesi en zor/en kritik Bakanlıklarda bile bu sorun olmuyor. Bildiğim o kadar çok örnek var ki, arkadaşınıza rahat rahat mülakatına hazırlanmasını söyleyebilirsiniz :)

soruşturmanın amacı sicilini kontrol etmek.adli suçu var mı ailesinde terör mensubu birey var mı yok mu diye soruşturmanın amacı bu sadece ..
aa bu kız otele gitmiş şu adamla vay be şimdi başka kişiyle evlenmiş bunu hemen eşine bildirmeliyiz bundan öğretmen olmaz demiyorlar.

Hayr, Bunlara bakılmıyor. Bu ülkede başkasıyla otelde kalmak suç değil. Soruşturmada neyi dayanak göstererek suçlayacaklar ki kızı? Biraz mantık lütfen

Eşinin feto ile bağlantısı olanlar bile atanabiliyor bu arada. Örneği çok var

Hakimlik savcilikta bakıyorlar .Evlilik dışı birlikte kalındiysa elenme sebebi .
Ögretmenlikte bilmiyorum.
Ama eşinin nerden haberi olacak yahu.

Kadın ya da erkeğin böyle şeyler yaşaması gayet doğal. Burada etik olmayan kısım karşıdakine dürüst olunmaması.
Eğer erkek paylaşmış ve kadın gizlemiş ise o zaman bu durum yanlış olur elbette. Fakat erkek hiç bir şey anlatmamış ise kadının da tüm özelini anlatmasına gerek yok. Sonuçta o dönemde o kişi ile yaşananlarda özeldir. Durduk yere anlatılmasına lüzum yok. Konusu geçer, çiftler birbirleri ile paylaşır ise anlatılabilir karşılıklı.

Ne saçma bir olay, eğer bu doğruysa ortada evli çift kalmaz ayol :KK66: Devlete ne nerde kımle kaldığımızdan ? Sanmıyorum böyle saçmalık yapamazlar.

bu yaz kpss ye girecek öğretmen adayı bir arkadaşm adına yazıyorum. Kendisi evlenmeden önceki erkek arkadaşıyla 5 yıllık ilişkisi süresince farklı sehirlerde buluşup otellerde konaklamışlar. iki kişilik odalarda. ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmiş yıllar gecmiş 5 yıl geçmiş şimdi kpss öğretmenlik mülakat sürecinde soruşturma yapıyorlarmış otel kayıtlarına bakıldığı söyleniyormuş memurlar nette öyle okumuş. soruşturmasını olumsuz etkiler mi diye endişeden ders çalışamıyor kızcağız hatta mülakat sonucı olumsuz gelirse idare mah dava acılıyormuş bu dava sürecinde böyle bir şeyden elendiği ortaya çıkarsa eşim benden ayrılır diyor. Bence bu özel hayatın gizliliğine giriyr mahkemeden savcılık izni olmadan otel kaydına kimle kaldığına bakamazlar telefonları dinleyemezler diye biliyorum ben.. sizin bu konuda fikriniz var mı?
O kadar ayrıntıya inilmez hem o sizin özeliniz onlara neki ailede herhangi yüz kızartıcı olay olup olmadığı adli kaydına bakiliyor

Sıkıntı olacağını düşünmüyorum nereden bulacaklar o kayıtları zira otele kimlikle giriş yaptığınızda polis merkezine bildiriliyor onlarda aranan şahıs var mı diye inceliyorlar yani çoktan imha edilmiştir o kayıtlar

Bütün mesajları okuyamadım o nedenle daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama içiniz rahat olsun girilmesi en zor/en kritik Bakanlıklarda bile bu sorun olmuyor. Bildiğim o kadar çok örnek var ki, arkadaşınıza rahat rahat mülakatına hazırlanmasını söyleyebilirsiniz :)
Sagolun

Daha dur bi kazansin da sonra dusunsun. Dogmadik cocuga don bicmek gibi olmus devlet napsin onun otel odasinda naptıgini etrafta adam kalmazdi herhalde ya da ucuk oldu bu, cogu adam kalmazdi diyim :)))

Elbette otel kayıtları, tarihler, beraber kaldığı Kişi bilgileri falan ciltlenip adresine gönderiliyor. Nasıl yapmış arkadaşınız bu hatayı Allahım :KK43: düzeltme: az mantıklı olun çok rica ediyorum
Yaa ne guldum buna hehehehehhehe

Hayir ciltlenip ne ya ahahahhahahaa

X