Emniyet ve tsk da elenme sebebi olabiliyor ama digerlerinde sikinti yokMerhaba bu konu bikaç gün önce acılmıştı ama benim sormak istediğim başka bir durum var. Şuan bir arkadaşım var ve atanmak üzere tercihlerini her şeyini verdi güvenlik soruşturması kaldı tek. Üniverste zamanında ve şu yakın zamanda erkek arkadaşıyla birlikte oteldee kaldı bana sordu bir şey olurmu önüme çıkarırlarmı diye bende emin olamadığım için size danışmak istedim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen kız paronayak oldu resmen şimdiden teşekkürler
Yani öğretmenler için gecerli değildir o zmaanEmniyet ve tsk da elenme sebebi olabiliyor ama digerlerinde sikinti yok
Böyle bir örnek lazımdıı çok teşekkürler :)Sorun olmuyor. Üst kademe memurluklar dahil.
Kendimden biliyorum :)
Merhaba bu konu bikaç gün önce acılmıştı ama benim sormak istediğim başka bir durum var. Şuan bir arkadaşım var ve atanmak üzere tercihlerini her şeyini verdi güvenlik soruşturması kaldı tek. Üniverste zamanında ve şu yakın zamanda erkek arkadaşıyla birlikte oteldee kaldı bana sordu bir şey olurmu önüme çıkarırlarmı diye bende emin olamadığım için size danışmak istedim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen kız paronayak oldu resmen şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?