• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kayıtları

Ben de güvenlik soruşturması bekliyorum. Otel kayıtları güvenlik soruşturmasinda ahlaki durum bakımından sorun olur mu diye çok soruluyor da bence sorun olmaz. Otel kayıtları zaten verilmez diye düşünüyorum. Eğer daha önce bu konu hakkında bir soruşturma gecirilmisse veya bir şey olmuşsa kayda geçen, o zaman dikkate alınır diye okumuştum ben.

herkes şaşırmış ama var böyle bişey. hakimlik atamalarına vs engel olduğunu biliyorum. avukat bi arkadaşım söylemişt. öğretmenlik için sıkıntı olacağını sanmam.

Emniyet ve tsk da elenme sebebi olabiliyor ama digerlerinde sikinti yok
Onda da bişey olmuyor
Eşimle çok kaldık evlenmeden önce. Tsk ya atandı kendisi. 2 kere güvenlik soruşturması geçirdi

Ben de öğretmenliğe atanırken bişey olmadı sonra başka kuruma geçtim 2 defa güvenlik soruşturması geçirdim yine bişey olmadı

Gerçekten üst kademede de sorun olmuyor mu? Hakemlik savcılık mülakatlarında baya konusu olmustu bunun
Yani siyasete kaymak istemiyorum ama sizi elemek istediklerinde evet eliyorlar.
Mülakat denilen sistem referans sistemi zaten. Referansiniz sağlamsa hiçbir şey olmaz hemde hiçbir şey.
Referansi yani torpili olmayanlari da Otel kaydindan elemeseler kıyafetten eliyorlar başka bir şeyden eliyorlar.
Özellikle sen otelde biriyle kalmissin yallah başka kapıya gibi bir durum yok

bir sey olmaz da,

birlikte kaldigi kisinin bir vukuati varsa ya da mimli ise o zaman sorun olabilir ancak.

Back