Otel kayıtları

Yok yani Memurlar.Net te yazmışlar ama genel ahlak diye bi madde var soruşturmada. Malumunuz yaşadığımız coğrafyada her an herşey olabilir. Bu ahlak maddesine girer diyenler çok
evlılık öncesı bırlıkte yasamakta yasak ama kım takıyor kı kısılerın ozel hayatlarına karısamazlar , istedıgınle ıstedıgın yerde konaklarsın .. o kadarına da bakmazlar bence...

heheh Allah iyiliğini versin. ben de memurum az çok bu işleri bilirim. tabi ki o kadar özel hayatına bakılmaz insanların rahat ol

Tövbe Bismillah sabah sabah kahkaha patlattım
Yok anacım olur mu öyle şey oldu olacak bekaret raporu da istesinler

Hayatta gormedim duymadim. Varsada sacmalik.. muhim olan sicilinin temiz olmasi

evet otel araştırılıyor ama bunun için üst düzey memurluk olması lazım. hakim ve savcılar için bakıldığını ve engel teşkil ettiğini biliyorum mesela. ama düz memurluk için engel teşkil etmez, merak etmeyin.

Kayıtlar 5 yıl saklanır . Durumunla alakası olmaz panik yapmışsın boşuna için rahat olsun :)

Ben yeni gectim o guvnlik sorusturmasindan. Yok rahat ol. Birde dusun ki ben o ucubelerin yurtlarinda kalmkstim 2010 da falan. Hic sorun olmadi.

Tam anlamıyla saçmalık . Açıklaman bile yersiz bu senin özelin .İstediğinle istediğin yerde kalırsın .
Ama malum burası artık başkalaşmaya başlayan , özgür olmadığımız bir ülke olmaya başladı .
İnşallah önüne çıkmaz .
Çıkarsa şaşırmam!!

Memurluk esnasında olsa belki onda duyulur yada rahatsız olunursa bizim ilçede bir arkadaş erkek arkadaşının arabasından geç saatte inmiş diye sürüldü desem yani herkes istediği yere çeker sıkıntı olursa ama başlangıçta olmaz

ahlaki durumdan kasıt, hakkında işlem yapılmış kişiler. yani fuhuştan baskın yemiş ve siciline işlenmiş kişilerden bahsediliyor. ayrıca bu sebepten alınmayacaksan da üzülme, böyle bir devlete memur olup ne yapacaksın. lütfen saçmalamayınız.
ayrıca, devlet memurlarının yemediği bok yok. benim arkadaşım, evet onaylamasam da ikisi de devlet memuru ve görüştüğü adam evli. üstelik bunu insanlar da biliyorlar. devlete kapak atana kadar namuslu ol, sonra namussuz olabilirsin mi diyor yani devlet? böyle bir şey yok. devletin üst düzey kurumlarda kimlerin kimlerle ilişkisi var bi bilsen boşuna endişe ettiğini anlardın.

Son düzenleme:
Boyle bir devlete derken
Bizler bu vatan üzerinde yasıyoruz başka vatanımız Yok
Siyasi bir düşünceden dolayı söylediniz sanırım ama oyle veya boyle yanlış ...
konuya gelince güvenlik soruşturması kapsamında belli ölçülerde incelemeler yapılır otel tatil kaydı değil bu elbette ...

siyasi düşünceden dolayı söylemedim, türkçe yazdım, anlamanız gerekirdi, seni bu sebepten dolayı almayacak olan devlete memurluk edip ne yapacaksın dedim. yani sebebin saçmalığından bahsediyorum devletten değil!!!

yok artık =D yazılan herşeye ınanma.müsterıh ol

Yok yani Memurlar.Net te yazmışlar ama genel ahlak diye bi madde var soruşturmada. Malumunuz yaşadığımız coğrafyada her an herşey olabilir. Bu ahlak maddesine girer diyenler çok
kaldığınız kişi belki kuzeniniz?
onu da mı araştıracaklar
bana çok mantıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…