- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
evlılık öncesı bırlıkte yasamakta yasak ama kım takıyor kı kısılerın ozel hayatlarına karısamazlar , istedıgınle ıstedıgın yerde konaklarsın .. o kadarına da bakmazlar bence...Yok yani Memurlar.Net te yazmışlar ama genel ahlak diye bi madde var soruşturmada. Malumunuz yaşadığımız coğrafyada her an herşey olabilir. Bu ahlak maddesine girer diyenler çok
Yok yani Memurlar.Net te yazmışlar ama genel ahlak diye bi madde var soruşturmada. Malumunuz yaşadığımız coğrafyada her an herşey olabilir. Bu ahlak maddesine girer diyenler çok
Kayıtlar 5 yıl saklanır . Durumunla alakası olmaz panik yapmışsın boşuna için rahat olsun :)İyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?
Eşcinseller o konuda daha rahat bu ülkede.belki ben lezbiyenim ve kız arkadaşımla kalıyorum bunun garantisini kim verebilir? hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ya.
Boyle bir devlete derkenahlaki durumdan kasıt, hakkında işlem yapılmış kişiler. yani fuhuştan baskın yemiş ve siciline işlenmiş kişilerden bahsediliyor. ayrıca bu sebepten alınmayacaksan da üzülme, böyle bir devlete memur olup ne yapacaksın. lütfen saçmalamayınız.
ayrıca, devlet memurlarının yemediği bok yok. benim arkadaşım, evet onaylamasam da ikisi de devlet memuru ve görüştüğü adam evli. üstelik bunu insanlar da biliyorlar. devlete kapak atana kadar namuslu ol, sonra namussuz olabilirsin mi diyor yani devlet? böyle bir şey yok. devletin üst düzey kurumlarda kimlerin kimlerle ilişkisi var bi bilsen boşuna endişe ettiğini anlardın.
siyasi düşünceden dolayı söylemedim, türkçe yazdım, anlamanız gerekirdi, seni bu sebepten dolayı almayacak olan devlete memurluk edip ne yapacaksın dedim. yani sebebin saçmalığından bahsediyorum devletten değil!!!Boyle bir devlete derken
Bizler bu vatan üzerinde yasıyoruz başka vatanımız Yok
Siyasi bir düşünceden dolayı söylediniz sanırım ama oyle veya boyle yanlış ...
konuya gelince güvenlik soruşturması kapsamında belli ölçülerde incelemeler yapılır otel tatil kaydı değil bu elbette ...
kaldığınız kişi belki kuzeniniz?Yok yani Memurlar.Net te yazmışlar ama genel ahlak diye bi madde var soruşturmada. Malumunuz yaşadığımız coğrafyada her an herşey olabilir. Bu ahlak maddesine girer diyenler çok