Otel kayıtları

İyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?
Nasıl bir ülke haline geldik artık yatak odamıza girecekler lanet olsun.

Bence öyle bir araştırma sistemi CIA de bile yoktur. Türkiye’deki her otelin yıllar boyunca taramasını yapıp kim kimle kalmış evli miymiş bekar mıymış düzeyinde bir araştırma yapılması filmlerle bile olmaz .

Akbs sisteminde 5 yıl muhafaza edilir bilgiler 5 yıl sonra otomatik siliniyor..Lakin bunu soruşturma konusu yaptıklarını sanmıyorum..Kontrol altına almaya çalışsalar evlilik cüzdanı isteyen otel sayısı çoğunlukta olur ki çok çok azdır sayıları böyle otellerin..

bizim işyeri güvenlik soruşturması gereken resmi binalardan birinin yapımı ile ilgili bir iş alacaktı. tüm şirket çalışanları güvenlik soruşturmasından geçtik. kimsede bir sorun çıkmadı. otel kaydından sorun çıksa önce benim çıkardı. o zaman sevgilimle tatillerde otel kayıtları bi kenara, oturduğumuz şehirde bile otel kaydımız var. :KK70:o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum. yani şimdilik olacağını sanmıyorum. ilerde her an her şey olabilir.

İyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?

Ay Yok artık sanmıyorum ya sıkma canını öyle bişey olmaz

bizim işyeri güvenlik soruşturması gereken resmi binalardan birinin yapımı ile ilgili bir iş alacaktı. tüm şirket çalışanları güvenlik soruşturmasından geçtik. kimsede bir sorun çıkmadı. otel kaydından sorun çıksa önce benim çıkardı. o zaman sevgilimle tatillerde otel kayıtları bi kenara, oturduğumuz şehirde bile otel kaydımız var. :KK70:o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum. yani şimdilik olacağını sanmıyorum. ilerde her an her şey olabilir.
Güvenlik sorusturmaniz ne kadar sürdü tam olarak? Bende şuan güvenlik soruşturmasındayim ve devlet değil özel bir yer

Hanımlar hepinize teşekkür ederim yorumlar için. Sorduğum sorunun saçmalığı konusunda hepinize katılıyorum. Ama malum etrafımıza bakınca saçmalık çok ne yazık ki. Olmayacak bişey değil yani..
Yinede destek veren yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim içimi rahatlattınız,umarım gerçekten boş yere evham yapıyorumdur :)

Güvenlik sorusturmaniz ne kadar sürdü tam olarak? Bende şuan güvenlik soruşturmasındayim ve devlet değil özel bir yer
bizimkisi şirket iş alırken resmi makamlara yakın bir özel şirketin yaptığı güvenlik soruşturmasıydı. işe personel alımından daha farklı yani. çok kısa sürede sonucu aldıklarını duymuştuk ama duyurma sürecini bir ay kadar uzattılar hatırladığım kadarıyla.

Birincisi bu bahsettiğin özel hayata girer ve kimse kimsenin özel hayatını kurcalama hakkına sahip değil. Öyle bir kurumu dava ederim.

İkincisi diyelimki böyle birşey gerçekten var eee memur olarak göreve başladıktan sonra hiç bir otele giriş yapamayacak mıyım? Otele gitmişsin Sen ahlaksızsın deyip işten mi atacaklar ??

İstediğimle gider istediğimi yaparım kime ne ??

güvenlik araştirması dediği sabıka kaydına vs bakarlar herhangi suça karışmışmısın diye. Otel kayıtları aratmak nedir?

Böyle birşey olacağını zannetmiyorum birinin sallamasıdır. Her forumda okuduğunuza inanmayın.

Hanımlar hepinize teşekkür ederim yorumlar için. Sorduğum sorunun saçmalığı konusunda hepinize katılıyorum. Ama malum etrafımıza bakınca saçmalık çok ne yazık ki. Olmayacak bişey değil yani..
Yinede destek veren yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim içimi rahatlattınız,umarım gerçekten boş yere evham yapıyorumdur :)
forumlarda yazan şeylere inanma. insanlar birbirlerinin aklını karıştırmak için yapıyorlar. otel kaydından elenen ya da elendiğini söyleyen bir kişi bile yok. elenmiş, öyle duydum gibi cevaplar var genelde. zaten olumsuz gelince sana sebebini söylemiyorlar. anca iptal davası açarsan sebebini öğrenebiliyorsun ki, böyle bir sebepten seni elerlerse dava açsan kazanırsın. fetö dersanesi nedeniyle olumsuz çıkıp dava açanlar bile atama kabulu kararıyla işe başladılar. o yüzden hiç endişe etme. forumlara da girme.

artik seni yasa cikti kimse hakkinda bilgi veremiyorsun

İyi geceler kızlar.

asker ya da polis olsaydın sorun olabilecek bir şeydi. Ama bir kere diyorsun polis askerde bile 1 kerelik bir kayıttan bir şey olmaz. Genelde sürekli ve başka kişilerle olan kayıtlar tutuluyor. Bilgi kirliliği var bu açıdan. Düz memurluk yapıyorsan kimse buna zaten bakmaz. İçin rahat olsun bu konuda epey bilgi sahibi olan bir insanım. Özelden de yazabilirsin.:)

Binlerce otel ve memur olan binlerce insan var.Devlet, kim hangi otelde kimle kalmış bunu takip edebilir mi sizce?Boşuna telaş yapmayın.

oyle bırsey yok yahu :KK70:

herkes benzer yorumlarda bulunmuş zaten ama, bence de olamaz yahu böyle bir şey? yani lütfen olmasın çünkü, o kadar da değil???

İyi geceler kızlar.
Bir polisin ve bir askerin verdigi cvp aynen şöyleydi canım... böyle önemsiz belgeler saklanmaz. Tc numarası gelir otelden onlar kontrol eder arama emri yada başka bişey varmı diye. Arama emri yoksa yada terörle vs alakası yoksa silinir. Yani o kontroller anlık şeyler. Bir yıldan fazla saklanmaz sistemde. Hıı otellerin veri tabanında kaydın kalıyor buda yeniden gittiginde iyi hizmet vermek için yapılan durum. Senin soruşturmanla alakası yok yani.
Eğer sen oteldeyken bi baskın olsaydı ve sen kötü duruma düşüp orda adına dosya açılsaydı sorun olurdu belki. Ahlakla alakalı sorunlar buna benzer olur. O bile saçmalık. İnsanlarım hata payı vardır. Yanlış anlaşılma olasılıgı vardır. Dert etme.

İyi geceler kızlar.

ben askeriyede memurum
dediğiniz araştırma o şekilde değil. randebu evi genelev vb gibi yerlere girilip girilmediği araştırılıyor. normal otel onları bağlamaz.

oldu olacak kızlık zarı muayenesi de yapsınlar tövbee :) içiniz rahat olsun

Yok daha neler , öyle bir veri tabanımız var mı , hiç sanmıyorum ki olsun öyle bir eleme şekli olsa 2 erkekten biri atanamaz ya

Genel ahlak diye madde olabilir ayrıntılı bilmiyorum da öyle olsa bile o odada kaldığınız kişiyle ne yaşadığınızı nerden bilecekler?

X