İki kere güvenlik soruşturmasından geçtim,eşimle beş yıllık sevgililik dönemimizde kalmadığımız otel kalmadı desem yeridir,hiçbir şey olmadı,atamalarım hep yapıldı,iki ayrı bakanlıktan hem de,korkmayın kaygılarınız ele geçirmiş sizi,şimdiden yeni görev yeriniz hayırlı olsunİyi geceler kızlar.
Yeni atamam oldu ama şu an içim içim yiyor. Belki bileniniz vardır Göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılıyor.
Çok şükür örgüttür cemaattir asla korkacak bişeyim Yok ama şimdi forumlarda okudum. Daha önce kalınan otel kayıtlarına da bakılıyormuş diye karşı cinsle kayıt varsa red yiyormuşuz.
Ben de malesef bi kere erkek arkadaşımla şehir dışında otelde kaldık. Yani bana kalırsa bunu açıklamak bile çok saçma ama dediğim gibi bir kere olan bişey ve öğrenciydik iki ayrı oda tutamazdık. Bu kayıtlar ne kadar saklanıyordur yada güvenlik soruşturmasında bakarlar mı sizce bilgisi olan var mı?
Bu arada düz memurluk idari yada askeri bişey değil yani ama yinede bu yüzden olumsuz gelirse yıkılırım. Bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba?
Ben de öyle düşündüm de memurlari okudumO ahlak maddesi dedigin yuz kizartici suc gibi yani. Ornek veriyorum. Bir yerde basilirsin karakolluk olursun kayitlara gecer ismin. Bunun gibi yani.
Simdi sınava,sınavın sonuçlarına,atanip atanmamin belli olusuna bilmem kaçıncı atamada atanacagimin belirlenmesine,tercih yapmama guvenlik sorusturmamin açıklanmasına kadar nahh beynimin köşesine sabitledim bunu,kalbimin minik bir yerinde beni yavaş yavaş kaygıdan öldürecek...İyki güvenlik soruşturması geçirdiğim dönemde burayı bilmiyormuşum bi de benim beş ay sürmüştü kaygıdan manyak olurdum
kalındığı gün gönderiliyor diye biliyorum emniyete. Saçmalık konusunda haklısınız her otelde kalan zina yapmıyor sonuçta ki yapsa bile zina suç değil. Bilmiyorum inşallah yoktur böyle birşeykaldiginiz oteli arayip durumu anlatin diyecem ama o zaman da oteldekiler daha cok isgillenebilir yanlis anlayabilirler. ama cok sacma ya cok sinirlendim gercekse.
kalındığı gün gönderiliyor diye biliyorum emniyete. Saçmalık konusunda haklısınız her otelde kalan zina yapmıyor sonuçta ki yapsa bile zina suç değil. Bilmiyorum inşallah yoktur böyle birşey
Hayir asla oyle bir sey yok. Gittiginiz kafelerde suc o zaman. Belki cok acil bir durum oldu otelde oda yoktu akrabanla kaldin. Senin her gittigin yerin hesabini yapamazlar. Bunu yapmalari icin yuz kizartici suc islemen ve kaydin olmasi lazim.Ben de öyle düşündüm de memurlari okudum
Baya baya önlerinde bakıyorlar,pıt pıt eliyorlar yazmış
Ben ölmüşüm kpssyi bırakayım bari
Bu mesaja ihtiyacım vardı sanırım şu an rahatladım. Çok teşekkür ederimİki kere güvenlik soruşturmasından geçtim,eşimle beş yıllık sevgililik dönemimizde kalmadığımız otel kalmadı desem yeridir,hiçbir şey olmadı,atamalarım hep yapıldı,iki ayrı bakanlıktan hem de,korkmayın kaygılarınız ele geçirmiş sizi,şimdiden yeni görev yeriniz hayırlı olsun
Peki babaya falan da bakılıyor soruşturma da ya benim babam daha önce basit yaralamadan mahkemelık oldu.Para cezası aldı.Acaba bu yuzden olumsuz olur mu benımde?İki kere güvenlik soruşturmasından geçtim,eşimle beş yıllık sevgililik dönemimizde kalmadığımız otel kalmadı desem yeridir,hiçbir şey olmadı,atamalarım hep yapıldı,iki ayrı bakanlıktan hem de,korkmayın kaygılarınız ele geçirmiş sizi,şimdiden yeni görev yeriniz hayırlı olsun
Beş ay sürüyor mu ya demeyinİyki güvenlik soruşturması geçirdiğim dönemde burayı bilmiyormuşum bi de benim beş ay sürmüştü kaygıdan manyak olurdum
Artık kimle nerede ne zaman kalacağımıza da mı karışıyorlar ya
Ay dimi ya kaldı ki sanki bu işler sadece otelde yapılıyor. Münasip yerlere çip yerleştirsinler bencebelki ben lezbiyenim ve kız arkadaşımla kalıyorum bunun garantisini kim verebilir? hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ya.
Anne babaya bakıyorlar ama böyle adi tür suçlara değil,terör örgütleriyle bağlantı vs var mı diye bakıyorlar,bu tarz suçlar problem olmuyor,eger o yaralamada bu tarz bi bağlantı yoksa sıkıntı olmazPeki babaya falan da bakılıyor soruşturma da ya benim babam daha önce basit yaralamadan mahkemelık oldu.Para cezası aldı.Acaba bu yuzden olumsuz olur mu benımde?
İlki üç ay ikincisi beş ay sürdü,sürüyor ne yazık kiBeş ay sürüyor mu ya demeyin
Rahat ol yahu zaten sınava çalışmaktan başka hiçbir şeye müdahale edemiyorsun,o yüzden kaygının bi anlamı yok,iki defa kpssye girip üç defa atanmış,toplamda üç bakanlıkta çalışmış bi insanım,sadece ders çalışmaya odaklan,sınav gariban aile çocuklarının şansıdır tee yoksa kim alırdı benim gibi tüpçü kızını üç ayrı kuruma :) ders çalış gerisini hangi dine inanıyorsun bilmem ama yaratıcıya bırak :)Simdi sınava,sınavın sonuçlarına,atanip atanmamin belli olusuna bilmem kaçıncı atamada atanacagimin belirlenmesine,tercih yapmama guvenlik sorusturmamin açıklanmasına kadar nahh beynimin köşesine sabitledim bunu,kalbimin minik bir yerinde beni yavaş yavaş kaygıdan öldürecek...