Otel kayıtları

parkta öpüşmenin kabahatler kanununa göre suç olduğu nerede yazıyor?

Hani bunun sacmaligini gectim
Diyelim ki bakiyorlar
Ulkede milyon tane otel var
Hepsine yazi mi gobderiyoar allah askina bu kisi burda kaldi mi diye?
Boyle birseyi akliniz aliyor mu cidden?

İnanmayın ve kafanızdan direkt silin atın.
Mümkün mü Allahaşkına?
Ahlak derken yüz kızartıcı suç filandır o.
Uydurma,garanti.

Sizde buna inandınız mı ya, nerde görülmüş otel kayıtlarına bakıldığı kardeşim memur olmuşsun sen bari yapma etme böyle seyler

Böyle birşeyin olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Öyle bişey olsa heralde çoğu kişi atanamazdi ayrıca örnekleri var mı ki bu sebepten atanamamis olan hiç sanmıyorum.. bir arkadaş da yazmış zaten muhtemelen yüz kızartıcı suçlarla ilgilidir bu dediginiz. Kafanızı buna takip huzursuz olmayın boşuna şimdiden hayırlı olsun :)

Bilinçli, akıllı, kendinden emin,fikirlerini özgürce dile getiren kadınlar gördükçe mutluluktan bayılıyorum.
Mantık çerçevesinde süper cevaplar vermişsiniz. Elbette olmaz özel hayatınız o. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun:)

İçiniz rahat olsun polislik yada askeriye olmadıktan sonra çok detaylı bir araştırma yapılmıyor.
O dediğiniz polislik ve askeriyede var, evet çok saçma ne amaçla yapıyorlar bilmiyorum ama malesef var.

O araştırmalarda daha çok fuhuş aranıyor. “Otelde kalma amacı ne, kimle kalmış, devamlı mı” gibi sorulara cevap aradıklarını duymuştum.
Soruşturmada önemli kriterlerden birisi nikahsız aynı evi paylaşmak karşı cinsle. Üniformalı bir iş değilse kimsenin sorun yapacağını sanmıyorum. O site insanı stresten hasta edecek. Çok fazla bilgi kalabalığı var. Başvurduğunuzun yerin araştırma kriterleri yazar ilanda. Onların dışında başka bir şeye takılmayın.

Benim iki arkadaşımda sevgilileri ile aynı otelde kaldı bu dört kişiden üçü memur oldu bu durumdan sonra kimi asker kimi vergi dairesinde Yani canını sıkma

Zannetmiyorum oyle bir sey olacagini. Herkes o kadar didiklenerek aliniyor olsaydi... sadece siz degilsinizdir yani otelde kalan. Bu kadar ince elenip sık dokunsa kimse memur olamaz...

Yok öyle bişey
Daha yeni güvenlik soruşturması geçirdim (1 ay önce)
Öğrencilik hayatımda 373625252 tane otel kaydımız vardır eşimle (yani o zamanki sevgilimle)
eşim de geçirdi güvenlik soruşturması o da memur ben de
Bi sıkıntı olmuyor
Devlete karşı bi suç işlemiş değilsin ki
Yasalar karşısında bi sıkıntı yok yani

Liseden bir arkadaşım hakimlik sınavına hazırlanıyordu o da demişti otel kayıtlarına bakıyorlar diye. Ama onların güvenlik soruşturması fazla ayrıntılıydı.

Böyle saçma bir şeyi ilk kez duydum.
Olur mu yahu öyle şey daha neler.
Memuriyetteki yükümlülükler memuriyetinizin başlamasıyla ortaya çıkar. Üstelik bu yükümlülkler mesai saatleri içinde geçerlidir.

Bakma sen orada yazanlata. Oyle sey olur mu hic.

Olur.
Devlet memuruyum ve inanın bu konuda neler yapabileceklerine inanamazsınız.
Mesela benim amirim yıllar önce bir arkadaşın maaşında kredi kartı haczi var diye soruşturmaya tabi tutmuştu. Arkadaş benim memurumdu ve şefi olarak görüşmeye gittim. Yapılanın hiç bir vicdana ve kanuna uymadığını söyledim ama bana 657 sayılı kanunun çıkardı. Memuriyete yakışır şekilde yaşamamak ibaresini gösterdi ve cidden soruşturma talebi kabul edildi. Bir memur nasıl borca batarmış efendim. Bende, maaşı iyi olsa batmaz tabi ki, batmışsa ve borç takmışsa suçu tek memurda aramayın demiştim.
Tabi, sonuçta ceza almadı ama iş yerinde başka bir servise pasif bir pozisyona aktarıldı. Sonunda zaten mobbinge dayanamayıp tayin istemişti arkadaş.
Şu anda kanunlarda çok değişiklik oldu. Hala o madde var mı bilmiyorum ama cidden saçma bir şey bütün bunlar.

Ben atama sebebi ile tam da 15 temmuz zamandan sonraki ilk atamalarda guvenlik soruşturmasından geçtim. Valla eşimle de evlenmeden önce çok tatole gittik ve odada birlikte kaldik. Sorun cikmadi tabi ki 1 yıldan fazladır calışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…