- 16 Mart 2023
- 182
- 296
-
- Konu Sahibi outlanderst
ya olurmu hiç oyle bişey allah aşkına özel hayatınız bu sizin ne soruşturması bununla ilgili,soruşturma başka şeyler için yapılıyor,bir suç isledinizmi,aranıyormusunuz,öğretmen olmaniza engel bir karakteriniz varmı yada bunun getirmiş olduğu bir eğiliminiz varmı vs.Atanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?
Bi de atanıp görev basinda şarliycak bana buKaç konu daha açmanız gerekiyor yazılanları idrak edebilmeniz için?
hayır bişey olmazAtanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?
Devlet sizin aşk ve seks hayatınız ile ilgilenmez. O soruşturma sizin kimlerle beraber olduğunuzu nerede gezdiğinizi öğrenmek için değil; işlediğiniz adli bir suç, terör bağlantısı vs tespit etmek için yapılıyor.Atanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?
Istiyosa hobi olarak gene anlatsin ama aşk ve seks hayatini, devlet ilgilenmiyosa ben ilgilenir, dinlerim seve seveDevlet sizin aşk ve seks hayatınız ile ilgilenmez. O soruşturma sizin kimlerle beraber olduğunuzu nerede gezdiğinizi öğrenmek için değil; işlediğiniz adli bir suç, terör bağlantısı vs tespit etmek için yapılıyor.
Bu mantıkla umarım atamazsınız. Yazık olur bir nesile yaniAtanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?
Atandiysaniz yazsanız keşke. Ben de aynı durumdayimAtanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?