- 12 Ocak 2023
- 19
- -9
-
- Konu Sahibi outlanderst
Atanacak bir ogretmen adayiyiyim. Atamadan sonra malum güvenlik soruşturması yapılıyor ve otel kayıtlarına da bakılıyormuş. Öğrencilik zamanında yaptığım cahillikler oldu, 3 kişi girdi hayatıma farklı zamanlarda ve onlarla sevgiliyken otelde konakladık. Tatil yaptık farklı şehirlerde kayıtlar. 3 ayrı kişi olması ve aralarında kısa bi zaman olması beni korkutuyor sıkıntı olur mu diye. Moralim çok bozuk açıkçası şimdi kendime de kızıyorum. Zaten takıntılı biriyim düşünüp dururum artık. Benimle aynı durumda olup atanmış olan var mı? Ya da bilen ?
Bu konu hakkında ilk defa açıyorum ve önceki yazılanları da okumadım. Kaldı ki istediğim kadar konu açarım sizi ilgilendirmez, yazmak zorunda değilsiniz.Kaç konu daha açmanız gerekiyor yazılanları idrak edebilmeniz için?
Okuyup geçin o halde cevap verme tenezzülünde bulunmayın o kadar rahatsız olduysanız. Kimse size zorla açıklama yaptırmıyorAllah aşkına sürekli aynı konu ya atansaniz da kurtulsak. Hanımefendi kimene sizin nerde kimle yatıp kalktığınızda sürekli açıklama yapıyoruz. Evlisindir otelde basilirsin olay polise intikal eder o zaman edep ahlak bilmem ne kuralına takılırsin. Arkadaşım 4 yılda 5 kez sevgili değiştirip aynı evi paylaştı kimene ???
Aynı konuda istediğiniz kadar konu açamazsınız. Tekrarlanan konu yasak diye biliyorum.Bu konu hakkında ilk defa açıyorum ve önceki yazılanları da okumadım. Kaldı ki istediğim kadar konu açarım sizi ilgilendirmez, yazmak zorunda değilsiniz.
O kişi ben değilim hatta kendisine de mesaj attım :) peşin hüküme bayılıyorsunuz.Bu kaçıncı konunuz birde isim değiştirip açmışsınız
Tekrar tekrar yorum yazmaktan sıkılmamışsınız ama maşallah hepsinde varsınız.Ay bu konuyu tekrar tekrar okumaktan çok sıkıldım artık
BayılırımO kişi ben değilim hatta kendisine de mesaj attım :) peşin hüküme bayılıyorsunuz.