• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otağtepe mi hidiv kasrı mı

dış mekan düğün için çekim yeri olarak hidiv ksarı mı?otağtepe mi?

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
dış mekan ceksm yeri olarak otağtepe mi hidiv kasrı mı?
otağtepede sadece deniz ve boğaz manzarası var..
hidiv kasrıda biraz deniz görünüyor amaa rengarenk çiçekleri rengarenk ağaçları var.
Otagtepede giriş ücreti 150,hidiv kasrı ücretsiz..Sizce?

bildiğim kadarı ile eğer düğünüzü hıdiv kasrında yapmazsanız hıdiv kasrının içinde çekime izin verilmiyor e dışındaki çiçek çimeni de heryerde bulursunuz ki artık son bahar pek çiçek de kalmamıştır. otag tepe sanki daha hoş deniz ve boğaz manzarası. bir başka fikir eğer avrupa yakasında çekim yapmak gibi bir durumunuz varsa topkapı sarayını da seçenekler içine dahil edin derim.hem yeşillik hem boğaz manzarası

bildiğim kadarı ile eğer düğünüzü hıdiv kasrında yapmazsanız hıdiv kasrının içinde çekime izin verilmiyor e dışındaki çiçek çimeni de heryerde bulursunuz ki artık son bahar pek çiçek de kalmamıştır. otag tepe sanki daha hoş deniz ve boğaz manzarası. bir başka fikir eğer avrupa yakasında çekim yapmak gibi bir durumunuz varsa topkapı sarayını da seçenekler içine dahil edin derim.hem yeşillik hem boğaz manzarası

yok canım dışında çekime izin veriliyor nisn ayında düğün çiçekelr ne derecede olur bilmiyorum ama otağtepede güzell off karar veremedim anadolu yakasındayım canım avrupa yakası seçemem malesef

yok canım dışında çekime izin veriliyor nisn ayında düğün çiçekelr ne derecede olur bilmiyorum ama otağtepede güzell off karar veremedim anadolu yakasındayım canım avrupa yakası seçemem malesef

Sevgili _Elifceee_ hala fotoğrafçına karar veremediysen bana mesaj olarak mail adresini atabilirsin. bende çekim yaptığım fotoğrafları yollamak isterim. Ayrıca eğer maddi bir sıkıntı yoksa otağtepeyi seçmeni tavsiye ederim:) İyi günler.

Otağtepe'yi ben de öneririm. Manzara farkı arada. Her ne kadar
Hidiv Kasrıda güzel olsa da otagtepe.nin ayrı havası var.
Aradaki farka da resimlerden bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back