Şampuan ve Saç Kremleri OTACI SAMPUAN

Aslında Saçım yağlı değil kabarık cok yatısmaya ihtiyacı var. Su an otacı sarımsaklı kullanıyorum ama bi etkisi yok bi de dökülüyor ne kullansam bilemedim acaba neme mi ihtiyacı var
Canim kesinlikle neme ihtiyaci var. Nasil ki cildimiz kuruyunca pul pul dokuluyorsa sac derimizi icin de ayni sey gecerli. Eger saclarin cok yagli degil ise ki oyle ise bile neme ihtiyaci vardir; saclarini nemli tutmalisin ve kurutacak sampuanlardan kacinmalisin. Bol su icmeye ozen goster ilk olarak. Yag bakimini da zeytinyagi ve badem yagi ile sinirli tut. Nem dengesini saglayacaktir kafanda..
Dokulme genetik de olabiliyor, mevsimsel de..
Ama ben artik bu islerin genetik oldugunu varsayiyorum. Dengeli beslenme cok cok onemli inan. Ve su. Ve son olarak da kimyasal icermeyen sampuan kullanmak..

Nemlendirici şampuan mı alsam

Nemlendirici şampuan mı alsam
Canim Bibibella yazmis en guzelini aslinda.. Benim tavsiyem kimyasal sampuan ve bakimlardan uzak dur ve sacini cok yikamamaya ozen goster. Bakimini zeytinyagi+badem yagi veyahut sadece hindistan cevizi yagi ile yapabilirsin.

Canim Bibibella yazmis en guzelini aslinda.. Benim tavsiyem kimyasal sampuan ve bakimlardan uzak dur ve sacini cok yikamamaya ozen goster. Bakimini zeytinyagi+badem yagi veyahut sadece hindistan cevizi yagi ile yapabilirsin.
Aynen vucunu yıka çok rahatsız oluyorsan yazın zaten olmazda kışın saçı biraz yağlandırmaya bırakılabilir 3 gün yıkanmazsa yağlanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…