Şampuan ve Saç Kremleri OTACI SAMPUAN

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.146
548
Uzun bir yazı olacak şimdiden uyarayım
Eheueheh
Kısa yazmak adetim değildir.
Neyse.
Ben ufakken boğazım ağrıdığında( neredeyse hep hastaydım, bağışıklığım zor toparlandı) babam eczaneden otacı'nın pastillerinden alırdı.
Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim :)
Şu alaka, o zamanlardan bu yana Otacı markası aklımda hep hoş ve doğal olarak kaldı.
Ve şampuanını da edindim sonunda
Geç oldu farkındayım; adetimiz ya hepsini deneyecez sonunda kafamızda iki üç tel kalınca doğru yola yönelecez:))
Neyse..
Saçlarım kendimi bildim bileli kepeklidir.
Dökülmem keza vardır.
Üstelik bizim ailede genetik kellik de mevcut
Yine de yılmam usanmam bakımlarıma tam gaz devam.
Konularımda vardır anlatmışlığım bunları.
Şimdi efenim sadede gelelim;
Ben bu otacı ivy kepeğe karşı etkiliyi içimden gelerek ve içime sinerek aldım.
Kozmetik markalara güvenim kalmadı bi yarar göremedim ki!
Ve içine 4 diş sarımsak ile bir tatlı kaşığı bal da kattım. Kullanmayı düşünüyorum.
Acaba iyi midir hoş mudur düşündüğüm gibi?
Kullanan varsa hanımlar bi zahmet iki kelam edin de bileyim doğru yolda mıyım yoksa geri dönmek için çok mu geç :))
Şimdiden teşekkürlerrr
Sevgiler

Son düzenleme:
Isırgan otlusunu yağlı saçlarım için kullanmıştım. Buram buram bitki kokuyordu saçlarım ama işe yaramıştı

Isırgan otlusunu yağlı saçlarım için kullanmıştım. Buram buram bitki kokuyordu saçlarım ama işe yaramıştı
Çok Sevindim
Umarım ben de memnun kalırım.
Kv bile kıskandı :))
Bana da alaydın ya eline mi yapışırdı diyor(meraklıdır böyle şeylere)

Merhaba bende otacıdan vazgecemeyen biriyim içeriği yüzünden. Senin kremli dediğini kullanmadım kremliler yağlandırıyo. Ama on bitki özlüsünü koklamıstm buram buram bitki kokuyordu. Benim ilk kullandığım zeytinyağlı limonluydu. Ama sactan zor arınıyo ve yağlandırıyodu zamanla bıraktım sımdı kullandığım vanilya hindistan cevizli güzel kokuyor ama dokulmeyı azaltan bsy bulamadım genetik. Sarımsaklısını kullanmıştım o da belirgin etki göstermedi eğer genetikse hİÇ bir urun fayda etmez. Ama yine de sarımsaklısını dene derim sende belki sende etki eder. Bitkiseller benim sacı kece gibi yapmasa direk aktardan kullancam ama olmuyo. Mecitefendinin sarımsaklısının sac bile cıkardığını duydum birinden ya onun ya da otacının Sarımsaklısını dene bence. Umarım faydalı olmuşumdur. Otacı en masumu bence içerik olarak

Çok tesekkurler yorumun icin. Kremlisi degil canım ivy yazıyor üstünde, kepeğe karşı etkili olanını aldım. Dün gece ilk defa yıkadım ve gayet de memnun kaldım ilk görüşte aşk içine kattığım sarımsak buram buram kokuyordu ama sonradan geçti. Mecitefendi kullandım lakin çokça pahalı. Eğer sarımsak'sa işin özü yani dökülmeye engel olan şey; e ben otacı'ma rendeler sarımsaklı şamp yaparım diye düşündüm. Etkisini görürsem paylaşacağım

Otacınında var sarımsaklısı

Otacınında var sarımsaklısı
Ben sadece bitkililerine rastladım canım.
Gratis watsons ve t-shop'a baktım sadece bitkilileri vardı. Saçımda kepek sorunu oldugu icin de ivy duvar sarmaşıklısını aldım iyi gelmezse araştırır sarımsaklısını denerim.

Hem sarımsaklısı hem ballısı hem de papatyalısı var. Naturway serisinde

Papatyalısını kullanan var mı merak ettim?

Papatyalısını kullanan var mı merak ettim?
Canim ben sadece ivy kullandim iki kutu ama iceriginde sodium laureth sulfat oldugu icin birakicam kullanmayi
Otaci ya da guvenim kalmadi.
Meyvelilerinde yok diyorlar sls ama bilmiyorum belki ilerde denerim.
Papatyaliyi ben hic denemedim hamgi saclar icin canim? Bi de arkasinin resmini atar misin iceriginin?

İçerik kısmı yok canım nette bulamadım. Meyvelisinden de kullandım onda da sls var aynı canım benimde güvenim kalmadı.s iyice daralıyor çember. Ne kullancaz bilmiyorum. Papatyalısı her tür saç için nemlendirici yumuşatıcı etkilili..

Konuma baktin mi bilmem. Zeytuni life adinda zeytinyagli ve icerigi cok temiz bi sampuan buldum. Onu denicem simdi ben. Hem fiyati da makul yerli uretim. Artik otacidan da tabiri caizse sıtkım sıyrıldı

Konuma baktin mi bilmem. Zeytuni life adinda zeytinyagli ve icerigi cok temiz bi sampuan buldum. Onu denicem simdi ben. Hem fiyati da makul yerli uretim. Artik otacidan da tabiri caizse sıtkım sıyrıldı

Gördüm o konuyu ama netten almıyorum pek aktarlarda var mıdır bilemedim. Bi de zeytinyağlı şeyler zamanla yağlandırıyor. O da saf zeytinyağlı yağlandırır ama içerik güzeldi.

O market bizim burda yok:)
Pardon kuzum yaa
Nerde oturuyorsun ki yerel bir market degil bu canim buyuk sehirlerde illa ki vardir toptanci market.
Ben ilk defa yikadim bu gece.
Icine cam terebentin ve badem yagi da ekledim durur muyum
Ilk izlenimim guzeldi bakalim iyi gelecek mi.
Valla acikcasi zeytinyagina herseyden cok guveniyorum inan.

Pardon kuzum yaa
Ben ilk defa yikadim bu gece.
Icine cam terebentin ve badem yagi da ekledim durur muyum
Ilk izlenimim guzeldi bakalim iyi gelecek mi.
Valla acikcasi zeytinyagina herseyden cok guveniyorum inan.

Ya öyledir bi iki defa öyle bende zeytinyağlı şampuan kullandım. Otacının ve dalanın ikisi de zamanla ağırlaştırdı saçımı faydalı ama çok yağlı his bıraktı ondan sevemedim

Ya öyledir bi iki defa öyle bende zeytinyağlı şampuan kullandım. Otacının ve dalanın ikisi de zamanla ağırlaştırdı saçımı faydalı ama çok yağlı his bıraktı ondan sevemedim
Ayni markanin defne yaglisi da var canim.
Dogrudur memnun kalmadiysan bisey diyemem. Benim saclarim kurudur kesin iyi gelecek bana.
Simdi ne kullaniyorsun peki?
Tresan biberiye ozlu sampuani tavsiyebederim sacin yagli ise.

Ayni markanin defne yaglisi da var canim.
Dogrudur memnun kalmadiysan bisey diyemem. Benim saclarim kurudur kesin iyi gelecek bana.
Simdi ne kullaniyorsun peki?
Tresan biberiye ozlu sampuani tavsiyebederim sacin yagli ise.

Aslında Saçım yağlı değil kabarık cok yatısmaya ihtiyacı var. Su an otacı sarımsaklı kullanıyorum ama bi etkisi yok bi de dökülüyor ne kullansam bilemedim acaba neme mi ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…