• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ösym ye dilekçe

yeelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
53
0
36
İstanbul
arkadaşlar daha önce ösym ye dılekçe gönderen oldumu? ygs den bekledıgım puanı alamadım dilekçe göndermek istyorum ne yapmalıyım???

valla canım ösym öyle karıştıki yani Allah yardımcınız olsun..yani hak yendi bayağı..ama Allah büyüktür onca insanın ahını aldılar kesin çıkar bigün..ben girmedim yani sınava zaten ben üniversite mezunuyumda benm bile ahım var yazık gelecekle oynadılar onca insanın hayatında..üniversiteye giriş sonuçta o..

en son haberlerde takipsizlik kararı alınmş..yapılan o haksızlık kaldı öylece yani..onca şikayet boşa gibi birşey oldu..yani bu durumda senin soruna cevap veremeyebilirler..insanları sınava girmektende çekecekler..
çılgın proje diye saçma şeylerle uğraşacaklarına işte böyle öğrencilerin hayatıyla oynamasınlar yani,açlık var işsizlik var çözüm yok ama nerde saçma şeyler işte ortada..insanları,öğrencileri aptal sandılar galiba..Allah inşallah çıkarır hepsinden ne diyelim..yazık gençlere..hak yerini bulur umarım..

ösyme belki arar aramaya alışmış ya gece gece:))ne ösyme ama:))şaka bir yana giren çıkar inşallah soruna cvp bulursun..

Son düzenleme:
dedğiniz gıbi bir sonuc ckmayabılır ama etraftantan duydum gonderen olmuş ve 30 40 puan yukselmıs bende sansımı deneyım dyorum ınternetten hazr dilekce ornegı buldum ama bakalm nolacak

dene sende o zaman..birde sinirimi hoplatan şey olmuştu 5 tl alıyorlardı ya şikayet içinmi ne içinse.tvde görmüştüm bunu.ya anlamadığım bu hatayı yapandan niye alınmıyorda kalkıp öğrencileri daha soymaya kalkıyorlardıki??

sende dediğim gibi yap o zaman..inşallah onda sorun yaratmazlar güven yokta..

evet 5 tl yatırılyormus zıraat bankasına 20.000 kisi dlekce gondermıs dusunun artık toplanan parayı ... herkezn bırde herkezn hakkı yenılıyo nasıl kalkacaklar bu gunahın altından bılmıyorum

evet 5 tl yatırılyormus zıraat bankasına 20.000 kisi dlekce gondermıs dusunun artık toplanan parayı ... herkezn bırde herkezn hakkı yenılıyo nasıl kalkacaklar bu gunahın altından bılmıyorum

haram ya başka değil.çıkar yanlarına kalmaz..cidden haram olsun.dedim ya sanki hata öğrencilerin..resmen hayatlarıyla oynadıkları gibi dolandırıyorlar milleti..seçimler geliyor arkadaşım sessiz sessiz bu yapılana koyun olunmasın denecek bişey yok yani..sömürüyorlar milleti işte..onca insan grdi şu sınava utanmadan 5 tl aldılar..hala kalkıp gurur tablosu gibi çıkıp oy toplansın diye yok çılgın bilmemne yok şunu yaptık bunu yaptıık diyorlar..ortada işte yapılanlar..dahası ne??

senin bie moralin nasıldır kimbilir..çalış çalış sonra hakkın yendiği gibi para alsınlar..ösyme tükendi gari..umarım istediğin yere yerleşirsin sende..

Back