• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ösym sınavlarındaki anahtar derdi

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
İyi akşamlar herkese. Dert değil ama kime sorsam net çözüm bulamadım. Yarın Ydsye gireceğim. Sınava arabam ile gitmek durumundayım ve tek başıma gideceğim. Anahtar yasaktı en son ev anahtarı hariç hala öyle sanırım. Kimseye de bir eşyamı bırakmak istemiyorum. Biraz büyük ayakkabı içine sığar mı emin değilim ama sütyen içine koysam sıkıntı yaşar mıyım daha önce yapanlar var mı teşekkürler şimdiden

İyi akşamlar herkese. Dert değil ama kime sorsam net çözüm bulamadım. Yarın Ydsye gireceğim. Sınava arabam ile gitmek durumundayım ve tek başıma gideceğim. Anahtar yasaktı en son ev anahtarı hariç hala öyle sanırım. Kimseye de bir eşyamı bırakmak istemiyorum. Biraz büyük ayakkabı içine sığar mı emin değilim ama sütyen içine koysam sıkıntı yaşar mıyım daha önce yapanlar var mı teşekkürler şimdiden

Ben ayakkabıma sokmuştum sanırım. Ama o zaman aklıma gelmedi üst ararken ötme ihtimali var mı acaba?

Sınav kağıdının üzerinde ne götürebilecegin yazıyor. Benim bildiğim anahtar ve madeni para alınıyor.

Ev anahtarı kabul ama araba anahtarı kabul edilmiyor.

@portakalciceği41 böyle durumlarda gözüme bir ağaç altı yada ağaç dalı kestiriyorum. Oraya saklıyorum. Yapacak bir şey olmuyor maalesef.

ben sütyenime sokmuştum :D ötse bile kimse elini sütyenin içine sokamıyor sonuçta, zaten sütyen demiri öttü sanıyorlar..

Goguslerin buyukse iki gogus arasi olabilir dusundum de suan ben rahat saklarmisim 😂😂😂 benim de yarin sinavim var basarilar 🤗🤗

Sınav yerlerinin önünde koyabileceğin yerler oluyor emanet edebileceğin . En son sınava girdiğimde çay kahve veren küçük büfeye veriyordu herkes öyle biryer vardır kesin yanınıza almamanızı öneririm cihazla arama yaptıklarında çıkar sorun olur hiç o riske girme

Ben bozuk paralarimi ayakkabimin icine koydum bi sorun olmadi.bence ayakkabinizin icine koyun agac dibine falan birakmayin.biri uzaktan izler gidip alir.kendinizle goturun otecegini sanmiyorum

Back
X