• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Östrojen İçeren Bitkiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
Adaçayı: Doğal östrojenler içeriyor. Ateş basması, gece terlemeleri gibi menopoz şikayetlerinde etkili.

Soya fasulyesi: Soyadan elde edilen ve doğal östrojen olan isoflavonlar, menopoz şikayetlerini hafifletiyor.

Civan perçemi: Doğal östrojen kaynağı olan bitki menopoz şikayetlerinin giderilmesinde çok yararlı.

Anason: İçinde belli oranda doğal östrojenler ve buna benzer maddeler var. Menopoz sıkıntılarının yanı sıra uyku bozuklukları, gaz kolit, hazımsızlık şikayetlerine iyi geliyor.

Maydanoz: Doğal östrojenler içeren maydanoz menopoz şikayetlerini gidermek için etkili.

Kızıldereli otu: Kızıldereli kadınlar belli bir yaşa geldikten sonra birtakım rahatsızlıklarını gidermek için bu bitkiyi kullanıyorlardı. Bu bitki Türkiye'de de bulunuyor.

Evening Primerose Oil (Çuha çiçeği yağı): Kızılderililer'den kalma bir bitki. Özellikle gece yatarken kullanılıyor. Bitkinin içinde östrojen yok. Ancak ateş basmaları, gece terlemeleri gibi şikayetlerin dışında egzamalara, kolesterole, kaşıntılara, adet sancılarına karşı etkili.

Östrojen eksiliği ne yapar?
Östrojen eksikliği memelerde küçülme,
vaginada kuruluk, cinsel ilişki esnasında ağrı, cillte kırışıklık, saç dökülmesi, vaginada sarkma, cinsel isteksizlik ve cinsel ilişkiden zevk almama sonuçlarını doğurur. Östrojen eksikliği olursa kadın erken menopoza girebilir, bu durumda sıcak basmaları, terleme atakları ve psikolojik dengesizlikler görülür

bir şey değil canım
sadece bu bitkilerinde göğüs büyütmeye etkisi olacağını düşünüyorum

göğüs büyütmeye faydası olabilir evet ama vücuda fazla östrojen vermekte zararlı dengeyi bozabiliyoo ben korka korka içiyom valla adaçayını....birde bi sitede okudum keten tohumuda doğal östrojen içeriyormuş ve göğüslere etkisi varmışş soya fasulyeside öyle....hatta japonyadamı biyerde adamın biri soya sütünü çok tüketiyomuş adamın göğüslerinde büyüme olmuşş ne gariptirki artık nekadar doğruysa

östrojen içeren bitkiler ya da meyveler göğsü büyütüyor bunu biliyoruz
ama kullanmaya başlamadan önce bir doktora gidip. östrojen seviyemizi belirlemeliyiz.
belki vücudumuzdaki östrojen salgısı fazladır ve bizde göğsümüz büyüsün diye
bu bitki takviyelerine devam edersek yararından çok zararını görürüz

göğüs büyütmeye faydası olabilir evet ama vücuda fazla östrojen vermekte zararlı dengeyi bozabiliyoo ben korka korka içiyom valla adaçayını....birde bi sitede okudum keten tohumuda doğal östrojen içeriyormuş ve göğüslere etkisi varmışş soya fasulyeside öyle....hatta japonyadamı biyerde adamın biri soya sütünü çok tüketiyomuş adamın göğüslerinde büyüme olmuşş ne gariptirki artık nekadar doğruysa

Adaçayı v.b. (rezene, nane çayları...) günde 2 bardaktan fazla tüketilmemeliymiş. Vücuda zararı varmış kızlar. :olmaz:

akşamları içip yatmalıyız ki daha etkili olsunlar

Adaçayı v.b. (rezene, nane çayları...) günde 2 bardaktan fazla tüketilmemeliymiş. Vücuda zararı varmış kızlar. :olmaz:

evet cnm yaa bende diyorum ya korka korka içiyorum çayı bi duvar yapalım derken bin duvar yıkmayalım....herşeyin azı karar çoğu zarar...ve adaçayı kullanan dostlar dikkat etmeli otu 2 3 dk beklettikten sonra otları almalısınız yoksa adaçayı zehirli maddelerini salıyomuş...

Ben gece içiyorum gündüz fırsatım olmuyo yatarken östrojen salgılamımıza yardımcı olur galiba uyurken dahad büyür memeişlerkaydirigubbakcemile3

evet cnm yaa bende diyorum ya korka korka içiyorum çayı bi duvar yapalım derken bin duvar yıkmayalım....herşeyin azı karar çoğu zarar...ve adaçayı kullanan dostlar dikkat etmeli otu 2 3 dk beklettikten sonra otları almalısınız yoksa adaçayı zehirli maddelerini salıyomuş...

Evet bunu ben de duymuştum.
Bu forumda bi yerde de tamamen faydasını görmek için 10dk bekletmek gerektiğini okumuştum.
Ne yapacağımızı şaşırdık yahu kaydirigubbakcemile3

Ben otlar içindeyken içiyorum ya çıkarmıyorum 10 dakikayıda geçiyor yanlış yapıyormuşum demekki çıkartayım otları bayadırda içmiyorum uşeniyorum yapmaya bu gece yapim bari :kahve:

aslında küçüklüğümüzden beri öğrendiğimiz otları yarım saat yada 1 saat kaynatıp içmek old
ama çok yanlışmış sıcak suda 5 dk bekletip içmek çok faydalıymış

ne kadar kaynarsa etkisini o kadar daha çok yitirirmiş

Ot konusunu bilmiyordum tatlım, öğrendiğim iyi oldu. a.s.

kızlar ben brokoli suyunu 15 gün içtim 3 gün ara verdim tekrar başlayamadım gögüslerim dolgunlaştı gibime geldi sutyenim 75 sıkıyor beni eşimde diyor büyüdü bunlar ben büyüttüm diyor ama halbuki brokoli yaptı bunukaydirigubbakcemile3
şimdi her gören bi dolgunluk olduğunu hissediyor yalnız sizden ricam çok fazla bu tür şeyleri yiyip içmeyin çünkü meme kanseri yapma riskleri var.

Back
X